banner177

banner193

Oto tamircililerinin eğitim mesaisi sürüyor

Bursa Oto Tamirciler Odası, üyelerinin geleceğe daha güçlü adımlarla yürüyebilmelerini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BURSA 10.07.2019, 16:46
Oto tamircililerinin eğitim mesaisi sürüyor

Bursa Oto Tamirciler Odası, üyelerinin mesleki gelişimlerini sürdürebilecekleri eğitim çalışmalarına ara vermiyor. Bu anlamda düzenli aralıklarla eğitim programları gerçekleştiren Bursa Oto Tamirciler Odası Yönetimi tarafından düzenlenen seminerle oda üyelerine devletin yatırım yapmak isteyen kobilerle girişimcilerle sağladığı olanaklar anlatıldı.

Küçük Sanayi’de bulunan BESOB Eğitim Merkezi konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde Türker Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sahibi Türker Duran tarafından oda üyelerine devletin kobilere destekleri anlatıldı.

HEDEF ESNAFI GÜÇLENDİRMEK…

Program öncesinde açılış konuşması yapan Bursa Oto Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Geç, düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri eğitim programları ile üyelerini güçlendirmeyi hedeflediklerini anlattı. Başkan Geç, üyelerini sürekli gelişen ve değişen iş dünyasına adapte ederek, işlerini çağın şartlarına uygun bir şekilde yürütebilmeleri için çalıştıklarını belirtti. Devletin üretene, çalışana sağladığı imkanları üyelerine aktararak iş hacimlerini büyütebilmeyi, geleceğe sağlam adımlarla yürüyebilmelerini sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Mustafa Geç, eğitim programlarını sürdüreceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P