banner201

banner177

banner207

ÖZEN GRUP BURSA İÇİN ÇALIŞIYOR      

Perakende sektörünün güçlü oyuncusu Özen Grup'un Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Özen ve Onur Özen; Bursa Valisi Yakup Canbolat, Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral ve Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı'yı ziyaret etti.

BURSA 15.06.2021, 09:55
ÖZEN GRUP BURSA İÇİN ÇALIŞIYOR      

Onur Marketler İstanbul’dan sonra en büyük yapılanmasının bulunduğu Bursa'daki mevcut hizmet alanı ve planlanan yeni hizmet noktalarından, Türkiye geneli ve Bursa’daki istihdam sayılarına, müşterilerine sunduğu ferah, uygun fiyat politikasına ve pandemi dönemindeki market alışkanlıklarındaki değişimler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Bursa’nın Türkiye için değerli bir ekosistem olduğuna işaret eden Vali Yakup Canbolat; "İstihdam merkezli her yatırımı destekliyoruz. Özen Grup’un şehrimize sağlığı istihdam bizleri çok memnun ediyor. Bursa'ya yapılan her yatırım Türkiye’nin temellerini güçlendirmektedir. Bursa kentine ve Bursaspor markamıza olan hassasiyetinizle de hemşerilerimizin kalbini feth ediyorsunuz. Bursa’ya sağladığınız ekonomik yatırımları ötesinde sosyal yardım merkezli çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

YENİ İSTİHDAM KAPILARI 

Bursa şehri ile güçlü bir sinerji yakaladıklarını ifade eden Onur Marketler Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Direktörü Hakan Özen," Özen Grup’un Bursa’daki yapılanmasının Onur Marketlerinden önce Barakfaki ve Yenişehir ilçelerinde soğuk hava depolarıyla İstanbul ve Trakya bölgesinde mağazalarına Bursa topraklarının mahsullerini tezgahlarına taşıdıklarını bu yüzden Bursa şehrine ve kültürüne yabancı olmadıklarını Onur marketler ile de buradaki yapılanmalarını halkın sahiplenmesiyle birlikte çok kolay şekilde adapte olduk. Ayrıca içinde bulunduğumuz pandemi koşullarına rağmen, Bursa ve ülke ekonomimize destek olmak, vatandaşlarımıza her gün yeni bir istihdam kapısı açmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Pandemi sürecinde Vali ve Kaymakamlarımızın üstün hizmetleri ile Bursa'da krizlere yol açmadan aşıldı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hizmetinde Bursa için yeni yatırım yaparak istihdam sağlamaya hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.   

ÖZEN GROSS YAKINDA YILDIRIM'DA

Osmanlıya başkentlik yapmış kadim şehir Bursa’ya yatırım yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Onur Marketler Yönetim Kurulu Üyesi ve Özen Gross Genel Müdürü Onur Özen, " Türkiye’nin 3’üncü süpermarketiyiz. Özen Grup olarak müşterilerimizin alışveriş alışkanlıklarının değişimlerini yakından takip ediyoruz. Süpermarket yapılanmamıza geçen yıl farklı konseptteki Özen Grubun en yeni yatırımı olan Özen Gross markasının ilk şubesini Nilüfer ilçesinde açarak Bursa’ya kazandırdık. Yakında 2’inci şubemizi Yıldırım’da açmayı planlıyoruz. Buradaki hedefimiz işletme maliyetlerimizi düşürerek buradan sağladığımız tasarrufu ürünlerimize yansıtıp Bursa halkına daima en ucuz fiyatla alışveriş olanağı sağlamak. Onur Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyeleri Onur Özen ve Hakan Özen Bursa Valiliği ziyareti sonrasında Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım Kaymakamlarını makamlarında ziyaret ettiler.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P