banner177

banner193

PARSEKER, “BURSA, TEKSTİL SEKTÖRÜNDE MARKA”

TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu giysilik kumaş alanında Türkiye’nin tek fuarı olan Bursa Textile Show’u ziyaret ederek katılımcı firmalara başarılar diledi. TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Parseker açıklamasında, “Uluslararası pazarda Bursa, tekstil ve kumaş sektöründe önemli bir üretim merkezi. Bursa tekstil sektöründe markalaşarak Türkiye’nin ihracat hedeflerine katkı sunmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı

BURSA 18.03.2022, 12:59
PARSEKER, “BURSA, TEKSTİL SEKTÖRÜNDE MARKA”

BTSO, Ticaret Bakanlığı, UTİB ve KOSGEB’in iş birliğiyle 15-17 Mart tarihleri arasında Merinos AKKM’de 7’nci kez düzenlenen Bursa Textile Show yurt dışı ve yurt içinden katılımcı firmaları sektör temsilcileri ile buluşturuyor.

PARSEKER, “YERLİ MARKALARIMIZI KÜRESEL PAZARDA SÖZ SAHİBİ YAPMALIYIZ”

TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Parseker, Textile Show ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Giysilik kumaş alanında Türkiye’nin tek fuarında sektörün önde gelen firmalarını Bursa’da görmek gerçekten mutluluk verici. Tekstil ve kumaş alanında Bursa dünya çapında önemli bir konuma yükseldi. Türkiye ise tekstil sektöründe son yıllarda yakaladığı ivme ile dünyanın en büyük tekstil ihracatçıları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.  Yerli markalarımızı küresel pazarda söz sahibi konuma yükseltmek ve marka değerimizi geliştirmek açısından fuarları çok değerli olarak görüyorum. 60’ı aşkın ülkeden sektör temsilcilerinin katılımı bekleniyor, 100’ü aşkın firma kumaş ve giysi koleksiyonlarını burada ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.  Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese TÜGİAD Bursa Şubesi adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P