banner204

banner177

banner193

banner205

SAADET PARTİSİ’NDEN İHD’YE ZİYARET

İnegöl’ün yardımlaşma ve dayanışmada çatı derneği haline İnegöl Hastane Derneği (İHD)  Saadet Partisi ilçe teşkilatını ağırladı. Saadet Partisi ilçe başkanı Hasan Eroğlu’nun İHD Başkanı Yasin Altuntepe’ye gerçekleştirdiği ziyarette  partili yetkililer İHD’ye çalışmalarından ötürü tebrik ederken, ilçe ile ilgili konular konuşuldu.

BURSA 13.12.2021, 12:17
SAADET PARTİSİ’NDEN İHD’YE ZİYARET

Son günlerde birçok siyasi isimle bir araya gelen İnegöl Hastane Derneği Başkanı Yasin Altuntepe bu kez İnegöl’de Saadet Partisi teşkilatını ağırladı. İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve beraberindeki isimler İHD Başkanı Yasin Altuntepe ile İnegöl’le ilgili istişarede bulundu.

İHD’nin ilçeye katkılarından dolayı teşekkür eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Eroğlu yaptığı açıklamada, “İnegöl Devlet Hastanesi Derneği, yaşanan pandemi süreci ve mevcut yetersizlikler sonucunda birçok konuda destek toplayarak vatandaş için çalışmalarda bulundu. Dernek faaliyetleri ve İnegöl Devlet Hastanesi ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Hastane ile ilgili vatandaş için yapılan çalışmaları nedeniyle kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. ‘Halka hizmet hakka hizmettir' anlayışıyla, yapılan tüm olumlu çalışmaların da yanında yer alacağımızı ifade ediyoruz. Nazik kabullerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Ziyaret sebebiyle Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu’na teşekkürlerini sunan Altuntepe ise açıklamasında, “İlçemizin eksiklerinin tespiti, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında üstümüze düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. İstişare kültürünü ön planda tutmaya özen göstererek İnegöl için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P