banner177

banner193

SALİH UÇAK, “MİLLETİMİZİN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NE İHTİYACI VAR”

Merhum başkan Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde 29 Ocak 1993 günü kurulan Büyük Birlik Partisi, 28. yaşını kutluyor.

BURSA 29.01.2021, 14:29 29.01.2021, 14:42
SALİH UÇAK, “MİLLETİMİZİN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NE İHTİYACI VAR”

Büyük Birlik Partisi Bölge Müfettişi Salih Uçak, partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “28 yıldır, ülkemize, milletimize ve inançlarımıza hizmeti esas aldığımız, uzun ve zor bir yolculuğu sürdürüyoruz.   Hiçbir vesayet odağının, hiçbir sermaye grubunun, hiçbir lobinin, hiçbir uluslararası projenin partisi olmadık, olmayacağız. İşte en çok bunun için milletimizin Büyük Birlik Partisi’ne ihtiyacı var.” dedi.

Salih Uçak açıklamalarını şöyle sürdürdü

“28 YILIN HER ANINDA SADECE İNANDIĞIMIZI YAPTIK”

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı görevini devreden ve BBP Bölge Müfettişi olarak atanan Salih Uçak yaptığı açıklamada, “Yaptığımız uzun yolculukta, bir sürü siyasi parti, tarihin tozlu sayfalarında yer alırken, biz, “sadece milletine sırtını yaslayarak”, “kurulduğundan beri çizgisinde hiçbir kırıklık olmadan”, “mensuplarının başını öne eğdirecek hiçbir yanlışın içine düşmeden”, bugüne geldik. Aynı aşkla, aynı imanla, aynı dürüstlükle, doğrulukla, yolumuza devam edeceğiz. Belki hak ettiğimiz, arzu ettiğimiz, hayalini kurduğumuz neticeleri alamadık. Ama bu 28 yılın her anında, sadece inandıklarımızı yaptık, inandığımız istikamette yürüdük ve bunun haklı gururunu yaşadık.” dedi.

“HİÇBİR LOBİNİN, PROJENİN PARTİSİ OLMADIK”

“Milletimizin, sadece millete, sadece milletin değerlerine sırtını dayayan, Türk Milleti’nin tarihi misyonuna bağlı, dünya Türklüğünün birliği vizyonuna sahip, küresel emperyalizmin tüm dünyayı sömüren global politikalarının karşısında milletine kalkan olacak bir siyasi anlayışa ihtiyacı var.  Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden bugüne, milletin inançlarının, değer yargılarının zırhı oldu.

Milletimizin mukaddes kabul ettiği ne varsa, ona el uzatanlar, dil uzatanlar, karşılarında hep Büyük Birlik Partisi’ni buldu. Hiçbir vesayet odağının, hiçbir sermaye grubunun, hiçbir lobinin, hiçbir uluslararası projenin partisi olmadık, olmayacağız. İşte en çok bunun için milletimizin Büyük Birlik Partisi’ne ihtiyacı var.”

Milletimizle birlikte yükseleceğiz...  Milletimiz için yok olmayı göze alarak, milletimizle birlikte var olacağız.

*

Geçtiğimiz 28 yılda, zaman, mekan ve görev ayırmadan; camiamıza, mücadelemize, birlikteliğimize, kardeşliğimize katkı sağlayan tüm dava arkadaşlarımızdan Allah (C.C.) razı olsun. Birlikte olduğumuz her dakikayı hayatımızın gurur sayfalarından saydığımız, Kurucu Genel Başkanımız, dava arkadaşımız, ağabeyimiz, şehit liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu, sevgiyle, saygıyla ve özlemle anıyorum. Yine onunla birlikte şehadet şerbetini içen, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş kardeşlerimiz başta olmak üzere, kurulduğumuz günden bugüne, partimizde görev yapan ve ebediyete intikal eden tüm dava arkadaşlarımızı da rahmetle ve şükranla yad ediyorum.

*

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P