banner177

banner193

TASARIMDAN ÜRETİME TÜRKİYE’NİN TERCİHİ Körfez Cam - Ayna Dekorasyon

Bursa’da 2007 yılında kurulan Körfez Cam, kısa zamanda cam, ayna, dekorasyon sektöründe büyük bir ivme yakalayarak özgür ve özgün tasarımlar ile Türkiye ve yurtdışında yaptığı projeler ile adını duyurdu.

BURSA 02.11.2020, 13:42 02.11.2020, 13:52
TASARIMDAN ÜRETİME TÜRKİYE’NİN TERCİHİ Körfez Cam - Ayna Dekorasyon

Körfez Cam, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşların projelerinde yer alırken başlıca referansları arasında, birçok medya kuruluşu ve giyim sektörünün önde gelen markaları yer alıyor.

Körfez Cam’ın kurucusu Yahya Aslan 2007 yılında markayı kurmasının ardından, Körfez Cam’ı 2012 yılında oğlu Özkan Aslan’a devretti. Firma sahibi Özkan Aslan, Körfez Cam’ın kuruluşundan bugüne tüm gelişmeleri, ürün ve hizmetlerini Bursa Haberdar Gazetesi’ne anlattı.

UFAK ADIMLARLA BÜYÜK İŞLERE BAŞARI HİKAYESİ

Körfez Cam kuruluşunun ilk yıllarında ufak çaplı cam ve ayna işleri yaparken günümüzde ise yurtdışına ihracat gerçekleştiren ve Türkiye’nin önemli markalarına hizmet sunduklarını aktaran Özkan Aslan şöyle konuştu, “Bizler işi mutfağında öğrendik. Camın ve aynanın tüm serüvenini bizzat yaşayarak, öğrenerek bugünlere geldik. Özellikle kalın cam montajı, dekoratif aynalar temini ve üretimiyle ilgili marka haline gelmiş bir firmayız. Yaptığımız işlerle önce Bursa’da adımızı duyurduk ardından birçok önemli projede ilk aranan firma olduk. Ticari serüvenimizi Bursa’da açtığımız mağaza ile taçlandırırken, toptan ve perakende olarak satışlarımız devam ediyor.” dedi.

TÜRKİYE’NİN DEV FİRMALARININ ÇÖZÜM ORTAĞI

Cam, ayna, dekorasyon, cam bölme işlerinde her zaman aranan marka olmanın gururunu yaşadıklarını aktaran Aslan, Körfez Cam’ın başlıca referanslarını ise şöyle sıraladı, “Giyim sektörünün Türkiye ve dünya çapında bilinen markalarıyla iş birliği içerisinde birçok mağazasına Körfez Cam imzası attık. Medya sektöründen birçok kuruluşun ofis bölme işlemlerini gerçekleştirdik. DOSAB idari binasında ve DOSAB’ta çeşitli fabrikaların tasarım ve dizaynında görev aldık.

YENİ TREND DEKORATİF AYNALAR

Yaşam alanlarını zenginleştiren en önemli eşya ve aksesuarların aynalar olduğuna dikkat çeken Aslan, “Cam bölme işlerimiz tüm hızıyla devam ederken, dekoratif ayna ve aksesuar, dresuar modellerimiz büyük ilgi görüyor.  Dünyada ve Avrupa’da neler tercih ediliyor, moda nasıl değişiyor yakından takip ediyoruz.  Bursa Körfez Cam atölyelerinden çıkan bütün ürünlerin tamamı bize ait. Hiçbir mimar veya kuruluşla çalışmıyoruz. Tamamen özgün tasarımlar ile günümüz ihtiyaç ve zevklerine uygun özgün ürünler üretiyoruz. Aynı şekilde kişiye özel tasarımlarda yapıyoruz. Müşterilerimizin hayal ettiklerini kendi hayal gücümüz ile birleştirerek çok farklı modeller ortaya çıkartıyoruz.  Aynalar evimizin ve iş yerimizin değişilmez bir parçası oldu.  Son 10 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz atılımlar ile çok iyi bir konuma geldik. Ar-Ge çalışmalarımız ile en özelini, en kalitelisini elimizden geldiğinde üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“BURSA’NIN KALBİNDEN DÜNYAYA SATIYORUZ”

Üretim serüveni hakkında da bilgiler veren Aslan şöyle devam etti, “Tüm ürünlerimizin üretimini Bursa’da kendi atölyelerimizde gerçekleştiriyoruz. Cam ve ayna sektörü oldukça emek ve özen gerektiren bir iş.   Sürekli yeni modeller üreterek ürün yelpazemizi de genişletiyoruz. Satışlarımızı toptan ve perakende olarak gerçekleştiriyoruz. Tek satış mağazamız ise Bursa Gazcılar’da yer alıyor.  Atölyelerimizde ve mağazalarımızda Şişecam’ın haricinde hiçbir ürün kullanılmamaktadır.”

 Özel baskılarda gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin göndermiş olduğu bütün resimleri cama uygulayabiliyoruz. İşimizde sınır yok. Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz.

KIRILMAZ KARGO GARANTİSİ

Ürünlerin müşteriler ile sağlıklı bir şekilde buluşması için kırılmama garantisi verdiklerini aktaran Aslan, “Kargolarımız kırılmama garantili olarak gönderiliyor. İnstagram ve Facebook’tan satışlarımızı gerçekleştirmenin yanı sıra mağazamız da sıcak satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Kargomuzun paketlemesini kendimiz özenle gerçekleştiriyoruz. Kargoda meydana gelebilecek herhangi bir durumda ise iadesini geri alıyoruz. Güvenilirlik birinci kuralımız.”

Yorumlar (1)
Ayla 1 yıl önce
Yeriniz nerde acaba iletißim numarası verirmisiniz
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P