banner177

banner193

TİMSAH'A GALİBİYETİ GETİREN KONUŞMA

Bursaspor Keçiörengücü'nü 2-0 yenerken oyuncuların birbirlerini zorlu mücadeleye nasıl motive ettikleri soyunma odasında yapılan konuşmada ortaya çıktı. Kulüp, takımın tecrübeli isimlerinden Aykut Akgün'ün maç öncesi arkadaşlarına yaptığı konuşmanın ses kaydını yayınladı.

BURSA 04.11.2021, 11:17 04.11.2021, 11:18
TİMSAH'A GALİBİYETİ GETİREN KONUŞMA

Bursaspor, Keçiörengücü'nü 2-0 yenerek üst üste üçüncü maçını kazanırken, Yeşil Beyazlı futbolcuların maç öncesi karşılaşmaya nasıl bir ortamda motive oldukları ortaya çıktı. Yeşil beyazlı kulüp YouTube hesabından soyunma odasında takım kaptanlarından Aykut Akgün'ün arkadaşlarına yaptığı konuşmanın ses kaydını yayınladı. Emirhan Aydoğan ve Luca Capan'ın yerine söz alan Aykut Akgün takım arkadaşlarına son dönemde elde edilen başarıda herkesin payının olduğunun altını çizdi. Aykut, maçın önemine değinerek galip ayrılmaları gerektiğini takım arkadaşlarına söyledi.

HEP BERABER BAŞARACAĞIZ

Aykut Akgün soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Her şey artık yukarı doğru gitmeye başladı. Burada herkesin payı var. Az oynayan çok oynayan herkesin payı var. Ama karakter koymazsak hiçbir şey olmuyor. Bunu son üç maçta ortaya koyduk. Bu maçta her maçtan daha fazla karakter koyma zamanı. Eğer bir şeyleri başarmak istiyorsak bu maçı da kazanmak zorundayız. Bunu da yine hep beraber yapacağız. Bunu buradaki ekip yapacak. Herkes hazır. Şu an herkes elinden gelenin fazlasını yapsın ve çıkıp maçı alalım. Yolumuza kayıpsız devam edelim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P