TÜGİAD AİLESİNE BURSA’DAN İKİ İSİM KATILDI

35. kuruluş yıldönümünü kutlayan TÜGİAD, Nilüfer Çevikel Başkanlığında İstanbul’da gerçekleşen buluşmada yeni üyelerine plaketlerini takdim etti. Bursa’da iki iş insanı daha TÜGİAD ailesine katılarak plaketlerini aldı.

BURSA 19.10.2021, 12:54 19.10.2021, 13:01
TÜGİAD AİLESİNE BURSA’DAN İKİ İSİM KATILDI

TÜGİAD Uluslararası İlişkiler Komisyon Toplantısı, TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel ve komisyon üyelerinin katılımıyla Soho House İstanbul'da gerçekleşti. Toplantıda TÜGİAD ailesine katılan yeni üyelere plaketleri takdim edildi.

 Edessa Mobilya yetkilisi Mustafa Burak Barut ve Makro Isı firma yetkilisi Murat Çakmaker gerçekleşen programda üye plaketlerini TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel’in elinden aldı.

TÜGİAD ailesine katılmaktan dolayı onur duyduklarını aktaran Bursalı iş insanı toplantı sonunda duygu ve düşüncelerini paylaştı. Edessa Mobilya Yetkilisi Mustafa Burak Barut, “TÜGİAD çok büyük bir aile. Ekonomi olarak ciddi bir sınav verdiğimiz bu günlerde, birlik ve beraber olma duygumuz arttığı gibi dayanışma ruhu ile ekonomiye değer katacak adımlar atmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Türkiye’nin üretim ve istihdamını artırmayı hedefleyen, ülkemizin ihracat hacmini artırmayı kendi görev edinerek Genç Sanayici İş İnsanlarını 35 yıldır tek çatı altında toplayan TÜGİAD ailesine katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Böylesine anlamlı bir gecede Nilüfer Çevikel Başkanımızın elinden üye plaketimizi almak bizler onurlandırdı. Edessa Mobilya olarak sektöre öncülük etmeye ve alanımızda ihracat hacmimizi arttırmaya katkı sağlayacak adımlarla ülkemizin ve TÜGİAD’ın hedeflerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Başta Nilüfer Çevikel başkanımıza teşekkür eder, TÜGİAD ailesine başarılarının devamını dilerim. “

“50 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HACMİ”

Türkiye çapında 800’den fazla üyesiyle 60’tan fazla sektörü temsil eden, yıllık 50 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip olan Türkiye Genç İş insanları Derneği’nin (TÜGİAD) Uluslararası İlişkiler Komisyonu, yaz döneminin ardından, ilk toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve komisyon üyelerinin katılımı ile 15 Ekim Cuma günü gerçekleştirdi. UİK Toplantısı yemeğin ardından TÜGİAD’ın 35. Kuruluş yıldönümü için kesilen pasta ile son buldu. Toplantıda ayrıca Nilüfer Çevikel tarafından film yapımcısı Mustafa Uslu’ya toplumsal belleğimizi tazeleyen çalışmaları için ‘Toplumsal Farkındalık’ ödülü takdim edildi. UİK Başkanı Melike Bocan Atçeken ise TÜGİAD Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Yıldırım’a günün anlam ve önemi için tablo hediye etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P