TÜM ENDÜSTRİLERİN İHTİYACI BİRLİK TEKNİK OTOMAT

Farklı endüstrilerin ihtiyacı olan tamamlayıcı parçaları CNC Torna, CNC Kayar ve CNC Freze tezgahlarında üreten Birlik Teknik Otomat; sanayinin olmazsa olmaz unsurları arasında yer alan talaşlı imalat alanında son yılarda gerçekleştirdiği yatırımlarla dünya devi firmaların çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

BURSA 22.11.2021, 17:49
TÜM ENDÜSTRİLERİN İHTİYACI BİRLİK TEKNİK OTOMAT

Kuruluş yılı 2004 olan talaşlı imalat ve otomat parça üretimiyle tanınan Birlik Teknik Otomat günümüzde, metal ürünleri, otomotiv, makine imalatı, koltuk imalatı, beyaz eşya, kapı sistemleri, mobilya, sektöründe kaliteli hizmet vermeyi ve müşteri taleplerini noksansız bir şekilde karşılamayı prensip edinerek üretimine kesintisiz devam ediyor. Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikasında faaliyetlerine devam eden Birlik Teknik Otomat 40’tan fazla kişiye istihdam sağlarken, çalışanlarının yarısının kadın olmasıyla da kadın istihdamına büyük dikkat çekiyor.

CNC TEZGAHLARDA SON TEKNOLOJİ ÜRETİM

Birlik Teknik Otomat; otomotiv ve diğer endüstrilerin ihtiyacı olan pim, mil, somunlar, tapalar, bağlantı elemanları vb. hammaddesi kurşunlu otomat-kurşunsuz otomat -pirinç, bronz, teflon, paslanmaz, alüminyum, çelik  gibi hammaddeden son teknoloji CNC Torna, CNC Kayar ve CNC Freze tezgahlarında üretimini gerçekleştiriyor. Birlik Teknik Otomat ürettiği parçalar ile sanayinin her alanında kullanılıyor.

OTOMOTİVDEN BEYAZ EŞYAYA TÜM ALANLARDA KULLANILIYOR

Birlik Teknik Otomat’ın ürettiği ürünlerin tüm alanlarda tercih edildiğini altını çizen Fırat Uygun, “Otomotiv, makine imalatı, koltuk imalatı, beyaz eşya, kapı sistemleri, mobilya, sektöründe kaliteli hizmet vermeyi ve müşteri taleplerini noksansız bir şekilde karşılamayı prensip edinerek üretimine kesintisiz devam ediyor. Talaşlı imalatı soğuk metal şekillendirme teknolojisine sahip alt yapısı ile ürün gamı itibariyle gelecek her türlü talebi karşılayabilecek makine ve kalifiye elemanlara sahip bir firmayız. Bizler sanayide olmazsa olmazız. Otomotivde, makine sanayinde, endüstriyel olarak her yerden bir bakkalında kullandığı ürünlere, dünya devleri firmalarında kullandığı tüm ürünlere kadar bizim üretimleriz yani talaşlı imalatı görebiliriz.” dedi

DÜNYA DEVLERİNE PARÇA ÜRETİMİ

Çok hassas parçalar ürettiklerini aktaran Uygun, “Genellikle özel parçaların siparişlerini alıyoruz. Firmaların yapamadığı, üretemediği için dışarıya sipariş olarak gönderdiği bir çok parçanın üretimini gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz ürünlerin yüzde 80’ni dolaylı yollardan yurtdışına ihraç ediliyor. Avrupa’da, Asya’da, Ortadoğu’da birçok ülkeye ürettiğimiz parçaları gönderiyoruz. Otomobil devlerine parça üretip gönderiyoruz. En büyük otomobil fabrikaları ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bu anlamda yüzde 70’lik kısmını otomotiv sektörü oluşturuyor. Mobilya aksesuarından birçok sanayi paydaşının vazgeçilmezi talaşlı imalatın her alanında varız. Paslanmaz çelik, alüminyum, otomat çeliği gibi üretimde kullanılan hammaddelerin tefariğinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve üreticilerin önündeki engellerin kalkmasıyla birlikte Türkiye sanayisiyle dünya çapınca daha çok söz sahibi olacaktır” ifadelerini kullandı.

TAMAMLAYICI PARÇALARIN NİTELİĞİ KALİTEYİ ARTIYOR

2004 yılında yalnızca iki mekanik tezgahla bu işe başladıklarını anlatan Uygun, “Sürekli olarak firmamızı büyütmeyi kendimize amaç edindik. Bugün geldiğimiz noktada 25 tane programlanabilir CNC Torna, 40’a yakın mekanik tezgahımızla üretimimize devam ediyoruz. Burada yaptığımız talaşlı imalat ile tamamlayıcı parçalar olan pim, cıvata, somun gibi parçalar üretiyoruz. Sürekli olan kendimizi geliştiren ve yenileyen bir firmayız. Ar-Ge çalışmalarımıza kurulduğumuz ilk günden bu yana devam ediyoruz. Çok profesyonel bir ekip ile çalışıyoruz. Tamamlayıcı parçaların niteliği ve kullanılabilirliği üretimin tüm aşamaları için çok önemli bir unsur. Bir otomobilin veya beyaz eşyanın içinde yer tamamlayıcı parçalar ürünün kalitesini doğrudan etkilediği gibi dayanıklılığı açısından çok önemli. Bu bilinçle, üretim hacmimizi artırmamızın yanı sıra ürün çeşitliliğimizde sürekli artarak devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

HİZMETLER:

  • TALAŞLI İMALAT SANAYİ
  • MAKİNE PARÇALARI
  • OTOMOTİV YEDEK PARÇA
  • MOBİLYA AKSESUARLARI
  • ISI SİSTEMLERİ PARÇALARI

Adres:  Kayapa Organize Sanayi Bölgesi  Sanayi Bulvarı  No:32/c Nilüfer / Bursa

 www.birlikteknikotomat.com

[email protected]

 [email protected]

+90 224.443.5397  - +90 541 443 53 97

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P