banner204

banner177

banner193

banner205

TÜRK KIZILAY BURSA’DAN ÇOK ‘ÖZEL’ BULUŞMA

Türk Kızılay Bursa Şubesi Dünya Engelliler Günü kapsamında İpek Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel öğrencilerle renkli bir etkinliğe imza attı. Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Sevgi varsa engel yok” dedi.

BURSA 03.12.2021, 12:15
TÜRK KIZILAY BURSA’DAN ÇOK ‘ÖZEL’ BULUŞMA

110’uncu yıl gururu yaşayan Türk Kızılay Bursa Şubesi, dezavantajlı grupların ve ihtiyaç sahibi herkesin yanında olmaya devam ediyor. Dünya Engelliler Günü’n kapsamında İpek Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde özel öğrenciler unutulmaz bir gün yaşarken, sevgi sayesinde tüm engellerin aşılabileceği mesajı verildi.

“SEVGİNİN AŞAMAYACAĞI ENGEL YOK”

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, engellerin kolaylıkla aşılması için bilinç düzeyinin yükselmesi ve farkındalık oluşturulması gerektiğini belirterek, “153 yıllık merhamet çınarı Kızılayımızın görünmez elini, ihtiyaç sahibi kim varsa uzatmaya devam ediyoruz.  Dezavantajlı gruplarımıza ayrı önem veriyor, toplumda bu anlamda farkındalık yaratmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Dünya Engelliler Günü’nde de sevginin aşamayacağı hiçbir engel olmadığını yineleyerek, özel çocuklarımızla bir araya geldik. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu hatırlatmak ve sevginin tüm engelleri aşabileceğini söylemek istiyorum. Genç Kızılayımız, Engelsiz Kulübümüzle çeşitli etkinlerle güzel bir gün geçirecek tüm özel çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

İpek Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen etkinlikte, Genç Gönüllüler ve Engelsiz Kulüp aktiviteleriyle keyifli vakit geçiren özel öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P