TÜRKİYE’NİN AR-GE, ÜRÜN GELİŞTİRME ÇALIŞMALARINA UVE’NİN YENİ SICAKLIK KABİNLİ ÇEKME TEST CİHAZLARI KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Bursa’da 1997 yılında kurulan Kal-Met Kalibrasyon’un 2013 yılında kurulan UVE markası Türkiye’de üretilmeyen test cihazlarını üretmeye devam ediyor.  UVE’nin en yeni cihazı Sıcaklık Kabinli Çekme Test Cihazı; otomotiv, tekstil, havacılık ve makine sektörlerine kullanım imkânı sunuyor. Ayrıca Sıcaklık Kabinli Çekme Test Cihazı firmaların Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarına da büyük kolaylık sağlayacak.

BURSA 27.05.2021, 12:51
TÜRKİYE’NİN AR-GE, ÜRÜN GELİŞTİRME ÇALIŞMALARINA UVE’NİN YENİ SICAKLIK KABİNLİ ÇEKME TEST CİHAZLARI KOLAYLIK SAĞLAYACAK

“İşimiz Doğru Ölçmek” mottosu ile faaliyetlerini sürdüren UVE, Türkiye’de üretilmeyen, katma değeri yüksek ürünleri üretiyor. Kal-Met Kalibrasyon ile birlikte UVE;  ithalatı azaltarak, istihdama ve Türkiye ekonomisine katkı sağlama hedefiyle faaliyetlerine devam ediyor.

BURSA’DA ÜRETİLİYOR EŞİ BENZERİ YOK

Türkiye’nin gururu UVE, Türkiye’den birçok kurum ve kuruluşla iş birliği içerisinde çalışırken, yurtdışında ise alanında lider firmalardan biri haline gelmeyi başardı.  Tasarım, ürün geliştirme faaliyetleri UVE’nin mühendisleri tarafından Bursa tesislerinde gerçekleşiyor. UVE’nin ürün gamı her gün genişlemeye devam ediyor. Firmaların kurumların ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun ürünler geliştirerek yeni cihazlar üreten UVE, alanında cari açığın kapanmasına katkı sağlıyor.

UVE’NİN YENİ CİHAZI AR-GE ÇALIŞMALARINI KOLAYLAŞTIRACAK

UVE’nin ürettiği yeni cihaz hakkında bilgiler paylaşan Uve Satış Müdürü Mehmet Ali Mert, “Otomotiv, makine, tekstil, havacılık sektörlerinde kullanılabilen UVE MNR Serisi Sıcaklık Kabinli Test Cihazları ürettik. Özellikle firmaların kalite, Ar-Ge, üretim geliştirme alanlarında malzeme testleri için kullanılacak olan cihazımız ülkemize büyük katma değer sağlayacak. Firmalar Ar-Ge ve ürün geliştirme gibi alanlarda malzemelerini test ederek daha verimli çalışacakları gibi ürünümüzün birçok özelliği bulunuyor.  Parçaların gerçek çalışma ortamlarının oluşturulması sebebiyle, çalışma ortamındaki sıcaklıkta malzemelerin çekme, kopma, yırtılma, eğilme ve benzeri değerlerini okumaya olanak sağlıyor. Üretici firma olarak özel ebatlarda fırın ve makine üretimi yapabilmekteyiz. Raylı ayakları sayesinde fırın cihazın tam ekseninde stabil olarak konumlandırılmaktadır. Iso7500-1 e göre 0.5 sınıf olarak cihaz üretiyoruz. Yüksek hassasiyet ve yüksek tekrarlanabilirlik sunuyoruz. Geniş model çeşidi, çene çeşitleri, mekanik ve video ekstensometre seçeneklerimiz de var. Uvesoft yazılım ile şartnamelere  yüzde 100 uyum sağlamaktayız. Ülkemize hayırlı olsun. UVE üretilmeyeni üretmeye devam ediyor.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P