banner201

banner177

banner193

Türkiye’nin ilk Bambi Yatak mağazasında bir başarı hikayesi; Halil Coşkun

Bursa’da beyaz eşya dendiğinde ilk akla gelen mağaza olan eski adıyla Coşkun Mega Center, yeni adıyla ise Coşkun Beyaz Eşya’nın Genel Müdür Yardımcısı, girişimci Halil Coşkun en son yatırımı olan Asel Mobilya Bambi Yatak mağazasıyla ilgili bilgiler verdiği açıklamasında Coşkun Grup çatısı altında gerçekleştirdikleri inşaat projelerine de değindi. Coşkun, Bambi Yatak’ın Bursa’da açtığı ilk mağazasını işletmenin gururunu yaşadığını söyledi.

ÖZEL HABER 26.02.2020, 18:46 10.03.2020, 16:26
Türkiye’nin ilk Bambi Yatak mağazasında bir başarı hikayesi; Halil Coşkun

BURSA HABERDAR- SERCAN GÜLER 


Bursa’da dünyaya gelen genç girişimci Halil Coşkun babalarından kalan en büyük miras olan girişimcilik ruhunu kurduğu Asel Mobilya ile taçlandırdığını ifade ederken, Türkiye’nin önde gelen yatak üreticilerinden Bambi Yatak’ın Türkiye’deki ilk mağazasını işletmenin gururunu yaşadığını aktararak sektöre dair açıklamalarda bulundu. Halil Coşkun, amacının Bursalılara daha iyi hizmet verebilmek adına bir evin tüm beyaz eşya ihtiyaçlarından, yatak odasına kısacası temel gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayabilmek olduğunu aktardı.

KÜÇÜK BİR DÜKKANDAN BU GÜNLERE…

Yıllar önce küçük bir dükkanda esnaflığa başladıklarını belirten Coşkun, doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte sektör değiştirdiklerini ifade ederek, “Kayhan Çarşısı’nda ufak bir dükkanda beyaz eşya mağazamızı açarak sektör değiştirdik.  İnönü Caddesi’nde Coşkun Mega Center adıyla bilinen yeni adıyla Coşkun Beyaz Eşya mağazamızda, Coşkun Grup çatısı altında; diğer mağazalarımızla birlikte faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Coşkun Beyaz Eşya’da bütün dünya markalarını bir araya getirerek 1985 yılından bu yana Bursa’mıza hizmet veriyoruz. Bursa’da birçok vatandaşımızın ev ihtiyacını karşılamış nadir firmalardan biriyiz. Şehir içi ve şehir dışı olmak üzere birçok kişi tarafından tercih ediliyoruz” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNE COŞKUN İMZASI

Girişimcilik ruhunun genlerinde olduğunu ve Bursa’ya değer katmak için inşaat sektöründe de projelerinin olduğunu aktaran Coşkun, “Görükle’de Gökkuşağı Evleri projemizle büyük ilgi gördük. Burada birçok öğrenciye hizmet verdik. Millet Mahallesi’nde 62 daire, 11 dükkandan oluşan City Millet Projesinde,  Bitek Yapı ortaklığıyla projemizi tamamladık. Ülkemizin zor günler geçirdiği dönemlerde hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, projemizi en kısa sürede tamamlayarak,  gününde teslim ettik. Bursa’ya değer katan projelerin içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

TÜRKİYE’NİN İLK BAMBİ YATAK MAĞAZASI

Yatak sektörünün öncü firmalarından olan Bambi Yatak’ın İşletme Müdürü olmasının mutluluk verici olduğunu da aktaran Coşkun, “Coşkun Beyaz Eşya mağazamızdan kazandığımız tecrübe ile yatak sektörüne ilk adımımızı attık.  Bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına çıktığımız yolda Türkiye’nin önde gelen yatak üreticilerinden Bambi Yatak’ın Türkiye’deki ilk mağazasına sahip olmanın gururunu da ayrıca yaşıyoruz. Bambi Yatak, sektöründe büyük bir atılım yaparak Türkiye ve Bursa’nın birçok ilçesinde açılan mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Bambi’nin Türkiye’de açtığı ilk mağaza ünvanına sahip olan mağazamız Hamitler-Fethiye Metro istasyonu karşısında Mudanya istikametinde yer almaktadır. Hedefimiz yatak sektöründe lider firmalardan biri haline gelmek.” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEY İNTERNETTEN ALINMAZ”

Günümüzün dijital çağında alışveriş alışkanlıklarında değiştiğini aktaran Coşkun, “İnternetten alışveriş oranları büyük ölçüde arttı; ancak bir beyaz eşya veya yatak alırken ürünün niteliğini görmeden test etmeden alışveriş yapmak çok sağlıklı değil. Vatandaşlarımıza her zaman görmeden almamaları konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz. Bunun yanı sıra sosyal medya araçları başta olmak üzere internet sitesi üzerimizden de satışlarımızı gerçekleştiriyoruz.1985 yılından bu yana babamızın önderliğinde sürdürdüğümüz ticari faaliyetlerimizi genç girişimci  olarak beyaz  eşya ile başlayan inşaat ile devam eden ve şimdide yatak sektöründe lider bir markanın bayiliğini yaparak  hizmetlerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

DOĞRU YATAK SEÇİMİ NASIL YAPILIR

“Uyku kalitemizi belirleyen en önemli unsurlardan birisi doğru yatak seçimi yapabilmektir.Yatağınız sert mi olmalı yoksa yumuşak mı? Bu soruyu yanıtlamadan önce kişinin anatomik yapısını bilmesi gerekmektedir. Yatağınızı seçerken Bambi Yatak satış temsilcilerine daha önce hangi tip yatak kullandığınızı açıkladığınızda en doğru tercih için yönlendirileceksinizdir. Genel bilinenin aksine yatağın sertlik derecesinin ciddi bir önemi yoktur. Çünkü yeni teknolojiler sayesinde quantum visco ve lateks Bambi Yatakları yarı ortopediktir. Aynı zamanda kalça ve sırtın düz bir şekilde basması, aradaki boşlukların özellikle bu tür visco ve lateks yataklar tarafından dolması çok önemlidir. Omurga hastalığı olanlar nasıl bir yatak tercih etmeli? Bu soruya; genç ve kilo problemi olmayan kişiler için yarı ortopedik, yarı sert yani vücudunuzu dengeleyen ve düzgünleştiren bir yatağı tercih etmeli yanıtını verebiliriz. Yaşlı ve kilolu olan kişiler veya omuz, göğüs, kalça proporsiyonunuz farklı ise vücut şeklini alan, vücudun tüm şekillerini çukurlaşarak emen, yumuşak yataklar tercih etmelisiniz.”

“YATAKLAR HAYATIMIZI ETKİLİYOR”

Kaliteli bir uyku için yatak seçimine dikkat etmek gerektiğini de belirten Coşkun, “Uzmanlar, çok iyi bir gece uykusunu elde etmek için her 6 - 7 yılda bir yatakların periyodik olarak değiştirilmesini öneriyor.  Ömrümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz yataklarımıza gereken önemi yeni yeni vermeye başlıyoruz. Yatağınız sizi rahatsız ediyor, gece uyanıyor ya da uyandığınızda rahatsız hissediyorsanız yatağınızı değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. Sağlığımızın için yatak seçimi çok önemli her şeyin bir kullanım ömrü var. Ömrü dolmuş yataklar uyku kalitemizi ve gündelik faaliyetlerimizi doğrudan etkiliyor” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P