banner201

banner177

banner207

Türkiye’ye çözüm olan PVC şerit perde sanayicilerin gözdesi!

Uzun yıllardır ambalaj sektöründe faaliyetlerini sürdüren Ani Ambalaj, üstün özelliklere sahip PVC şerit perde sistem ile Türkiye’de birçok işletmenin sorunlarına ilaç olurken, 40 bin kişinin ziyaret ettiği BUMATECH Makine Teknolojileri Fuarı’na damga vurdu.  Ani Ambalaj’ın standı fuarda en dikkat çekici stantlarının başında yer aldı.  Ani Ambalaj’ın PVC şerit perde sistemi Türkiye’nin birçok yerinden sipariş alırken özellikle de sanayicilerin gözdesi oldu.

BURSA 07.12.2019, 02:39 07.12.2019, 10:23
Türkiye’ye çözüm olan PVC şerit perde sanayicilerin gözdesi!

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER


 

2004 yılından bu yana ambalaj sektöründe faaliyetlerini sürdüren Ani Ambalaj Plastik Tekstil Paz. Dağıtım Tic. Ltd. Şti. son ürünü PVC şerit perde sistemi ile birçok sektörün ihtiyacına çözüm oldu. PVC şerit perde sistemi; otomatik kapanma, şeffaf olma, her yerinden giriş çıkış yapılabilme, ısı tasarrufu, ses yalıtımı, yanmaz, kırılmaz özelliği ve birçok niteliği sayesinde tüm sektörlerin arayıp da bulamadığı bir ürün olarak ön plana çıktı.  Ani Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Musa Çalışkan PVC şerit perde sistemine Türkiye’nin her yerinden sipariş aldıklarını ve tahmin edemedikleri kadar büyük bir Pazar ağına sahip olan ürün hakkında bilgiler verdi.

PVC’NİN DAĞITIM MERKEZİ ANİ!

Uzak Doğu’dan birden çok fabrikanın da distribütörlüğünü yaptıklarını ifade eden Çalışkan, “Sürekli işlerimizi geliştirmek adına çalışmalarda bulunduk. Dijital baskı brandası alanında farklı çeşitlerde reklam brandalarının da ithalatçısıyız. Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere birçok noktada bayilerimiz yer alıyor. Satışlarımızı perakende değil toptan yapıyoruz. PVC’nin kullanım alanlarını genişleterek, ambalaj, mefruşat, branda ve reklam sektöründe en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HERKES SATIN ALMAK İSTİYOR!

Herkesin satın almak için sıraya girdiği PVC perde sistemi ile alakalı bilgiler aktaran Çalışkan şöyle konuştu, “PVC perde ile alakalı yapmış olduğumuz çalışmada önceden 7’şer santimetre üst üste bindirmeli şeklinde yapma mecburiyetindeydik. PVC’den ciddi anlamda kayıplar oluştuğu gibi görüntünün netliği de azalıyordu. Kayıpları azaltmak ve görüntü netliğini artırmak adına etrafına plastik silgiler ve içine de magnetleri doldurarak, otomatik kapanır hale getirdik.  Eski sisteme göre bindirmeyi ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırıp aradaki hava boşluklarını mıknatıs sistemiyle tamamen kilitlemeyi başardık.”

OLAĞANÜSTÜ ÖZELLİKLER

PVC perdeni özelliklerinden bahseden Çalışkan, “Ses yalıtım özelliği oldukça başarılı olup alev almaz özelliğine sahip bir malzeme kullanıyoruz. Sıcak-soğuk havayı muhafaza ederek enerji tasarrufu sağlıyor ısı kaçağını engelliyor. Odalar arası hava akım kaçaklarının önüne geçiyor.  Şeffaf olması nedeniyle de birçok yerde kullanılıyor. Otomatik kapanma özelliği magnetler sayesinde gerçekleşiyor kullanıcıların hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan giriş çıkış yaptıktan sonra otomatik kapanıyor. Örneğin tekstil sektöründe ip aktarım sırasında polyester ve pamuklardan birbirlerine uçan havların önüne geçmek için bölme yaparak sorunlarının önüne geçmiş oluyoruz. Özelikle fabrikaları giriş kapıları genellikle çok yüksek ve geniş oluyor bu anlamda içeride çalışan personeller ciddi zorluklar yaşadığı gibi sanayicilerinde enerji tüketiminde ciddi maliyetleri oluyor. Şeffaf, otomatik kapanma özelliği sayesinde tüm araçlar içinden rahatlıkla geçebiliyor. Isı kayıplarının da önüne geçiyor Kırılmaz özelliği sayesinde cam gibi bir risk içermiyor. İnsan sirkülasyonun olduğu yerlerde şeffaf olması gereken alanlarda cam bölme kullanılma şansı risklerden dolayı yok. Bu ürünün kişiye zarar verebilme ihtimali olmadığından dolayı her yerde rahatlıkla kullanılıyor .Şeffaf olma özelliği sayesinde içeriden ve dışarıdan çok net görüntüler elde edilebiliyor. Buzhaneler, cami kapıları, çarşı kapıları, han girişleri, kasaplar, oto yıkamalar, metro istasyonları, mezbahalar, fabrikalar  aklınıza gelebilecek her alanda şeffaf olma özelliği ve otomatik kapanma sistemi sayesinde rahatlıkla kullanılabiliyor. “Kullanım alanı çok geniş. Ürünün katlanabilir olması nedeniyle mevsimler veya ihtiyaca bağlı olarak açılıp kapatılabiliyor çok farklı sektörlerden talepler alıyoruz.”  ifadelerini kullandı.

DOSABSİAD ÜYELERİNE İNDİRİM!

Ani Ambalaj ile DOSAB İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) arasında indirim protokolü imzalandı. Ani Ambalaj Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çalışkan ile DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel’in imza attığı  protokol kapsamında; DOSABSİAD üyeleri  üstün özelliklere sahip PVC Şerit Perde Sistemi başta olmak üzere Ani Ambalaj’ın tüm ürün ve hizmetlerinde yüzde 15 oranında indirimli faydalanacak. Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok noktasına ulaşan PVC şerit perde sistemi; yanmaz, kırılmaz, otomatik kapanma, tüm bölmelerinden giriş çıkış yapılabilme, ısı yalıtımı, şeffaf, katlanabilir ve birçok özelliği ile fabrika kapılarından, üretim alanlarındaki bölmelere bir çok alanda büyük kolaylıklar sunduğu gibi sanayicilere büyük tasarruf ve kolaylıklar sağlıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P