UÇAK ASANSÖR’DEN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİNE KURTARMA EĞİTİMİ

Asansör sektörünün lider firması Uçak Asansör, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine asansörde mahsur kalanların nasıl kurtarılması gerektiği ile ilgili eğitim verdi. 3 gün süren eğitime ilçe itfaiye ekipleri dahil olmak üzere 90 ekibin lideri katıldı.

BURSA 08.09.2021, 10:44 08.09.2021, 11:09
UÇAK ASANSÖR’DEN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİNE KURTARMA EĞİTİMİ

Yangın başta olmak üzere her gün yüzlerce olaya müdahale eden itfaiye ekipleri vatandaşların birçok zor durumunda yardımına koşuyor.  İtfaiye ekipleri zaman zaman ise asansörde mahsur kalan kişileri kurtarmak için göreve çıkıyor. Asansörde kalan kişileri kurtarmak için asansöre zarar vermeden yapılacak müdahale büyük önem taşıyor. Asansörde kalan kişinin kronik bir hastalığının olup olmaması ise müdahalenin en kısa sürede en doğru şekilde yapılmasının önemini arttırıyor.

Bu kapsamda Uçak Asansör yetkilileri Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine asansörde müdahalelerin hızlı ve en güvenilir şekilde nasıl yapılması gerektiği ile ilgili eğitim verdi. 3 gün süren eğitimlere ilçe itfaiye ekipleri dahil olmak üzere 90 ekip lider katıldı. Eğitimlerde makine daireleri, makine dairesi, hidrolik asansörler başta olmak üzere farklı asansör tiplerinde kurtarma işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Eğitimler itfaiye ekiplerinden tam not aldı. Eğitimler aynı zamanda asansör firmaları için de büyük önem taşıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P