banner204

banner177

banner193

banner205

UEDAŞ’tan kaliteli hizmet için çalışanlarına güvenli sürüş eğitimi

UEDAŞ tarafından zorlu arazi ve farklı iklim koşullarında müşteri taleplerine hızlı ve güvenli ulaşımın sağlanması için saha çalışanlarına güvenli sürüş eğitimi verildi.

BURSA 25.06.2019, 10:38 25.06.2019, 18:11
UEDAŞ’tan kaliteli hizmet için çalışanlarına güvenli sürüş eğitimi

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu bünyesinde elektrik dağıtım hizmeti faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet için, iş güvenliği ve işçi sağlığına verdiği önemle eğitim çalışmalarına devam ediyor.

594 PERSONEL EĞİTİM ALDI

Yılbaşından itibaren 594 personelini eğitime tabii tutan şirket, çalışanların kullanmış oldukları araç türlerine göre güvenli sürüş eğitimini vererek elektrik teknisyenlerinin ihbar geldikten sonra hızla hareket ederek arıza noktasına güvenli bir şekilde ulaşmasını hedefliyor.

ZORLU KOŞULLARDA UYGULAMALI EĞİTİM 

Özellikle zorlu arazi koşullarında ve şiddetli geçen iklim şartlarında araç kullanan personelin saha ve trafikteki araç kullanım şartlarını iyileştirmek için çalışanlarına eğitim veren şirket, ayrıca sepetli ve pick-up araçların mekanik, elektronik kontrol özelliklerini ve performans sınırlarını da öğretiyor. Şirket aracı kullanan personellere verilen eğitime Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da hizmet veren çalışanlar katıldı. Lastik türleri ve özellikleri, fren sistemleri, araçlarda kontrolün kaybedilmesini engellemeye çalışan elektronik sistemler gibi konularda çalışanlarını teorik olarak eğiten UEDAŞ, kaygan yüzeylerde sürüş eğitimi ve manevra kabiliyeti üzerine de uygulamalı eğitimleri personeline sundu. Söz konusu eğitimler 3-4 yıllık periyotlarda, sürüş eğitimi almamış personel sayısının artması sonucu tekrarlanıyor. Uzman eğitmenlerle yapılan organizasyonda, eğitim her grup için bir gün teorik, bir gün pratik eğitim olarak yapıldı. Saha çalışanları, deneyimli eğitmenlerden aldıkları kursu başarı ile tamamladı.

Verdiği eğitimlerle iş kazası risklerinin azaltılmasının yanında müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefleyen UEDAŞ tarafından eğitimlere aralıksız devam edileceği belirtildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P