banner201

banner177

banner207

VENÜS KAMPÜS, TIP FAKÜLTESİNE 15 ÖĞRENCİ GÖNDERDİ

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrencinin tercih takvimi başlarken, Venüs Kampüs Eğitim Kurumları, FSM Özel Öğretim Kursu’nda tüm gençlere ücretsiz tercih rehberliği yapıyor.

BURSA 24.08.2022, 14:05
VENÜS KAMPÜS, TIP FAKÜLTESİNE 15 ÖĞRENCİ GÖNDERDİ

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih dönemini en verimli geçiren kurumlardan biri olan Venüs Kampüs, FSM Özel Öğretim Kursu’nda tüm gençlere ücretsiz tercih rehberliği yaptı. Öğrencilerine, üniversite yolunda eğitim ve rehberlik alanında önemli destek veren Venüs Kampüs, bu yıl 224 öğrencisini üniversiteye gönderdi. Bu öğrencilerin 15’i tıp, 65’i iktisadi ve idari bilimler, 52’si mühendislik, 12’si eğitim fakültesine yerleşirken 83’ü ise farklı fakülteleri kazandı. Sınav sonucunda üniversite hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, Venüs Kampüs’lü olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

“EMEĞİN KARŞILIĞINI ALMAK BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”

YKS’de yakalanan başarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, “Bu yıl hem LGS (Liselere Geçiş Sistemi) hem de YKS’de okul olarak önemli başarılar elde etti. Gençlerin üniversite hayallerine kavuşması bizler için hem gurur hem de önemli bir mutluluk kaynağı. Venüs Kampüs Eğitim Kurumları’nda eğitim gören her öğrenci önemli bir disiplin içinde, uzman eğitim kadromuzla birlikte hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Verilen emeğin, çabanın gün sonunda karşılığını almak ise hem öğrencilerimizi hem de bizleri motive ediyor.” dedi.

224 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTELİ OLDU

Bu yıl tıp fakültesine 15 öğrenci yerleştirdiklerini hatırlatan Erzincanlıoğlu, “Venüs Kampüs, her yıl üzerine koyan, teknolojik ve bilimsel açıdan gelişime açık, eğitim alanında denenmemiş çalışmaları fikir olarak üreten ve hayata geçiren bir kurum. YKS’ye giren öğrencilerimiz zorlu bir süreçten geçti. Bugün bakıldığında belki öğrenciler, lise son sınıfa geldiğinde üniversite atmosferine girdiğini düşünüyor ama bizler liseye başlayan her öğrencimizi 4 yıl boyunca farklı çalışma metotlarıyla üniversite sınavlarına hazırlıyoruz. Açıklanan tercihler sonucunda 224 öğrencimizi üniversiteye yerleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Burada öğrencilerimize yol arkadaşlığı yapan eğitim kadromuza da ayrıca teşekkür ediyorum. Gençlerimizi, geleceğe daha iyi taşımak, hedeflerine daha kolay ulaştırmak adına Venüs Kampüs olarak, bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P