banner204

banner177

banner193

banner205

SUUÇTU ŞELALESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Bursa’nın tabiî güzelliklerinden biri olan Suuçtu Şelalesi, sonbaharla birlikte büyüleyici manzaralara sahne oluyor.

ÇEVRE 21.10.2020, 13:48
SUUÇTU ŞELALESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Suuçtu Şelalesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte kahverengi ve yeşilin tonlarına büründü. Her yıl binlerce ziyaretçi alan bölgede, koronavirüs pandemisine rağmen hareketlilik devam ediyor. Diğer yandan bu yıl başta Araplar olmak üzere, yabancı turistlerin pandemi nedeniyle yurtdışına çıkışlarının azalmasına rağmen, yerli turistler yine Suuçtu Şelalesi’ne akın ediyor.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, mart ayından haziran ayına kadar ziyarete kapalı olan Suuçtu Şelalesi’nin, haziran ayından itibaren ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.
Bursalıların ve yurt içinden gelen vatandaşların, şelaleye ilgisinin azalmadığını belirten Başkan Kanar, haziran ayından bugüne kadar 130 bin ziyaretçinin bölgeye geldiğini söyledi.

Bölge yeni projelerle değer kazanacak
Suuçtu Şelalesi’ne ilginin yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Kanar, bu nedenle zaman zaman otopark sıkıntısının yaşandığını hatırlattı. Bölgede yol çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kanar, “Önceliğimiz bölgeye ulaşımın rahatlaması ve otopark sorununun ortadan kalkması” dedi.
Mehmet Kanar, şu açıklamalarda bulundu: “Yol çalışmalarının devamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunduğumuz birtakım projelerimiz bulunmakta. Bunların başında bölgenin turizm anlamında değerlenmesini sağlayacak olan bungalov evler ve karavan park projemiz geliyor. İleriye dönük projelerimizi ise zamanı geldiğinde basın ve kamuoyuyla paylaşacağız.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P