banner177

banner193

25.09.2019, 11:56

Değişmeyen tek şey...

‘’Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir’’  sözünü çoğumuz biliriz çünkü değişim yaşamın bir parçası olarak kaçınılmazdır. Değişime olumlu yönde ayak uyduranlar gelişirler, değişime kapalı olanlar ise gelişimini durdururlar.

Kendi savunma teknolojisini kurabilen, kendi silahını üretebilen, kendi uçağını yapabilen, kısacası kendi göbeğini kendisi kesebilen bir ülkenin gelişimi, muazzam bir değişimdir.

İşte Yeni Türkiye söyleminin önemi burada gizlidir. Milletin iradesinin milletin menfaati yönünde gelişimler yapması ve bu gelişimin ortaya çıkardığı değişimdir.

Birde her dönem olduğu gibi bu değişimin önüne geçmek, gelişimin önünü tıkamak isteyenler vardır, bunlar değişim görüntüsü altında değişmeyen zihniyetin ta kendisidir ve bu zihniyetin figüranları her dönem farklı şekilde karşımıza çıkmaktadırlar.

Bazen darbeci olarak silahını toplumun ruhuna, kamunun vicdanına doğrultur, bazen sermayeyi elinde tutar manipülasyonlar ve spekülasyonlarla, ekonomik krizlerle toplumun parasını, kamu vicdanının emeğini alır, bazen boyalı basın olarak felaket haberleri ile toplumun ruhunu karartıp hükümeti karalayarak kamunun vicdanını sızlatır toplumun ruhuna hasar verir, bunu yaparken de ağacı bahane eder ama o ağaçlara can veren toprağın altında ki  bağımsızlık mücadelesi vermiş şehitlerimizin kemiklerini sızlatır.

Değişmeyen zihniyete farkında olmadan figüran olup hizmet eden masum vatandaşlarımıza, insanın değişime açık ama değiştirilmeye kapalı olduğunu hatırlatıp, toplumun ruhuna ve kamunun vicdanına uygun bir şekilde değişime ayak uydurmalarını tavsiye ediyor bu değişimin  kendilerinde yaşatacağı güzel  gelişimler olarak yansımasını  temenni ediyorum….

Önemli olan Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiği şu süreçte sapasağlam durmaktır.

Milletimizin beklentilerine devam etmek için bunu yapmalıyız.

Bu adımları birileri istediği için değil, kendi ihtiyaçlarımıza göre atacağız. Bizim hareketimizin mayasında ahde vefa vardır.

Hiçbir emeği, hiçbir birikimi, hiçbir potansiyeli heba etmeden, yeni değerlerle, yeni kadrolarla saflarımızı güçlendirmeliyiz.

Kalın sağlıcakla...

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P