ALİ ERZİNCANLIOĞLU, “GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BURSA’MIZDA YETİŞECEK”

Bursa’nın akademik başarısıyla öne çıkan eğitim kurumu Venüs Kampüs’te öğrenciler okulda öğrendikleri bilgileri, öğretmenleri eşliğinde Dünyanın sayılı Avrupa’nın en önemli merkezlerinden biri olan GUHEM’de pekiştirdi. Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, “Geleceğin astronotlarının, bilim insanlarının bu merkezden Bursa’mızdan yetişeceğine inancım tam. Bu bilinç ve inançla Venüs Kampüs’lü öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.” dedi.

EĞİTİM 29.01.2022, 14:05 29.01.2022, 14:18
ALİ ERZİNCANLIOĞLU, “GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BURSA’MIZDA YETİŞECEK”

Fen Lisesi konseptinde Bademli yerleşkesinde eğitim hayatını başarıyla sürdüren Venüs Kampüs, ayrıca Anadolu Lisesi ve ortaokul düzeylerinde eğitimlerini sürdürüyor. Venüs Kampüs ayrıca Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Kişisel Gelişim Kursu ve Özel Öğretim Kursu ile öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

TEORİK BİLGİLER, PRATİKTE PEKİŞTİRİLİYOR

Venüs Kampüs, nitelikli öğretmen kadrosu ve akademik başarı odaklı anlayış ile öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırlarken, bu süreçte öğrencilerin hayalleri ve hedefleri doğrultusunda birçok ziyaret gerçekleştiriyor. Venüs Kampüslü öğrenciler pek çok noktaya düzenlenen gezilerle teorik bilgilerini pratikte görme ve uygulama şansı buluyor.

VENÜS KAMPÜSLÜ ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Okulda öğrenilen bilgi ve tecrübelerin gerçek hayatta da karşılık bulması gerektiğini savunan Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu, “Öğrencilerimizin öğrendiği tüm bilgileri pekiştirmeleri ve anlamalarını kolaylaştırarak, hayatları boyunca aklından çıkmayacak tecrübeyi edinmeleri için farklı noktalara ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak Dünyanın sayılı merkezleri arasında olan ve ülkemizin Millî Uzay Programı kapsamında da yer alan GUHEM’i ziyaret ettik. Burada gençlerimiz ve çocuklarımız, uzay ve havacılık teknolojisi üzerine yeni bilgiler edindi. Fen derslerinde öğrendiklerini gezerek, görerek ve deneyerek pekiştirdiler. Geleceğin astronotlarının, bilim insanları bu merkezden Bursa’mızdan yetişeceğine inancım tam. Bu bilinç ve inançla Venüs Kampüs’lü öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P