banner201

banner177

banner207

BEYOĞLU EĞİTİM KURUMLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Yıldırım, Duaçınarı Mahallesi’nde 2017 yılında öğretim hayatına başlayan Beyoğlu Eğitim Kurumları yüzde 98’lik başarı oranı ile geleceğimizin mimarlarını lise ve üniversite sınavlarına hazırlıyor. 30 farklı branştan öğretmen kadrosu ve 1500 öğrenci kapasitesi ile hizmet veren Beyoğlu Eğitim Kurumları’nın kurucusu Serhat Sırmasaç, pandemi nedeniyle yapılan düzenlemeler ve eğitim kurumları hakkında bilgiler verdi.

EĞİTİM 02.09.2020, 11:39 19.11.2020, 13:05
BEYOĞLU EĞİTİM KURUMLARI YENİ DÖNEME HAZIR

YÜZDE 98 BAŞARI ORANI

Yüksek başarı oranı ile Bursa’da eğitim kurumları arasında özel bir yer edinen Beyoğlu Eğitim Kurumları’nın 2017 yılında faaliyetlerine başladığını aktaran kurucu Serhat Sırmasaç, “Beyoğlu Eğitim Kurumları, henüz ilk senesinde %98 başarı ile adından söz ettiren nitelikli öncü bir kurum olmayı başarmıştır. Bünyemizde lgs, ilköğretim ara sınıflar, lise grupları ve mezun öğrenciler mevcuttur.” dedi.

“TOPLAMDA 30 FARKLI BRANŞTAN ÖĞRETMEN KADROMUZ, 1500  ÖĞRENCİ KAPASİTEMİZ,  10 DESTEK PRSONELİMİZ MEVCUTTUR.”

FARKLI METOTLARLA ETKİLİ EĞİTİM

Sosyal aktiviteler ile de öğrencilerin gelişimlerine katkı sunduklarını ve farklı metotlarla da öğrenmeyi kolaylaştırdıkları aktaran Sırmasaç şöyle devam etti, “Akıl oyunları, anlamlı hızlı okuma, diksiyon dersleri, özel matematik ve wkitap yorumu ile çağdaş bir açı sunuyoruz. Burada wkitap yorumuna dikkat çekmek istiyorum. Sıradan bir kitap okuma değildir kesinlikle. Yani kitap okurken çok yönlü okuyor, çok yönlü değerlendiriyor, aynı zamanda içeriğiyle alakalı fikir alışverişi yapıyoruz. Saymış olduğum etkenleri yuvarlak masa etrafında birden fazla değerlendiren ile yapıyoruz.”

“MAKSİMUM 8 KİŞİLİK SINIF MEVCUDUYLA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEYİZ”

ÖZEL DERSİN ÖNEMİ BAŞARI İÇİN ÇOK BÜYÜK

Uzman eğitmenler ile yapılan özel derslerin en kaliteli öğrenme metotlarından biri olduğuna değinen Sırmasaç, “Öğrenci ve eğitmen ilişkisinin en verimli hali birebir özel ders eğitimidir. Her öğrenci kendine özgü kişiliğe, kapasiteye, öğrenme tekniğine sahiptir. Bu becerileri daha aktif kullanmak ve ortaya çıkarmak ancak kaliteli bir öğretmen yardımıyla olacak bir durumdur. Bu noktada özel ders birebir olmalıdır ki verim daha çok alınabilsin. Öğrencinin konuları daha rahat ve eksiksiz anlayabilmesi için birebir özel ders ihtiyacı vardır. Özel dersin birebir olması da eğitimin kalitesini artırmaktadır. Kurumsal özel ders metodu sayesinde bunların önüne geçilerek bu başarısızlığa müdahale edilmiş olur. Öğrenci birebir özel ders sayesinde o dersi benimser, derse odaklanır ve başarılı olmaya başlar. Sınıf gibi toplu ortamlarda öğrenci anlayamadığı konunun üzerine düşmekte zorlanabilir. Anlamadığı konuyu ortam kalabalık olduğu için anında öğretmenine soramayabilir. Hatta bu durumda çekinebilir. Oysaki birebir özel ders alan öğrenci konuyu anlayana kadar istediği kadar soru sorabilir. Çekinmesine neden olan bir kalabalık da yoktur. Öğretmen, öğrencinin konuyu anlayabilmesi için elinden geldiğince konuyu farklı yönleriyle ve en basit hali ile öğrenciye aktarır. Değişik ve çeşitli sorular çözülerek, uygulamalar yaparak birebir özel derste öğrencinin eksik olduğu tüm konular desteklenir ve başarılı olmasına yardımcı olunur. Birebir özel ders diğer derslere oranla öğrencilerin her zaman daha fazla başarılı olmasını sağlamaktadır. Bu da birebir özel dersin tercih edilmesindeki en büyük etkendir.”

"Uzaktan eğitim için kurumumuzda bize özgü bir alt yapı sistemi mevcut. Bizler uzaktan eğitimimizi ekran paylaşımlı uygulama ile alanına hakim uzman kadromuzla rehberlik desteğiyle gerçekleştirdik. Keza uzaktan eğitim olsa da kurumsal olarak topyekün eğitim öğretime hazırız.”

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN HER KOŞULDA HAZIRIZ”

Velilerin en büyük isteklerinin öncelikle çocuklarının sağlığı ardından ise eğitimlerinin vaktinde ve usulünce almaları olduğu aktaran Sırmasaç son olarak şunları söyledi, “Pandemi sürecinin bir an önce bitip tez zamanda tüm dünyanın sağlığa kavuşması tabiatla yeniden buluşması ve eğitim öğretimin cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle devam etmesini temenni ederim. Bu dönemde öğrenme fırsatlarını korumak için planlı ve etkili bir strateji bulunmadığı takdirde, yaşanacak aksama öğrenciler için ciddi öğrenme kayıplarına neden olacaktır.  Her koridorda ve her köşede sterilize alan mevcuttur. Kurumumuzda sürekli olarak ilaçlama yapılmakta ve sınıflara yeteri kadar temiz havanın girmesi sağlanmaktadır. Bizim bu anlamda uzaktan eğitim alt yapımız ve nitelikli sınırsız kaynaklarımız mevcuttur. Olası bir durum karşısında tüm önlemlerimizi aldığımızı ve kaliteli eğitim öğretimi çevrim içi olarak sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Yorumlar (1)
Meltem 1 yıl önce
Sonuç ne oldu peki hüsran...Şu an orada böyle bir kurum yok...
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P