banner177

banner193

GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİNDE ÇEVİKEL'İN HİKAYESİ İLHAM KAYNAĞI OLDU

Şahinkaya Girişimcilik Zirvesine konuk olan TÜGİAD Genel Başkanı ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel muhteşem başarı hikâyesiyle öğrencilere ilham oldu.

EĞİTİM 26.04.2022, 09:28 26.04.2022, 09:36
GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİNDE ÇEVİKEL'İN HİKAYESİ İLHAM KAYNAĞI OLDU

Girişimcilik Zirvesine Başkan Çevikel ile Kapanış

  

Academy Şahinkaya Kampüsü’nde bu yıl 6.’sı düzenlenen Girişimcilik Zirvesi müthiş bir isimle son buldu. DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığıyla birlikte TÜGİAD’ın ilk kadın başkanı olma unvanını taşıyan Nilüfer Çevikel etkileyici başarı öyküsüyle öğrencileri kendine hayran bıraktı.

 

“İDEALLERİNİZDEN ASLA VAZGEÇMEYİN”

İş hayatına 1999’da Görükle'de kurduğu öğrenci yurtlarıyla başlayan Başkan Çevikel, daha sonra kendi girişimi olan Nil-San Tekstil ile birlikte edindiği iş tecrübelerinden bahsetti.  Bugün yaklaşık 70 ülkeye ihracat yapan Nil-San Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmekte olan Başkan Çevikel karşılaştığı zorlukların üstesinden nasıl geldiğini anlatarak; “Ne iş yaparsanız yapın, mutlaka sevdiğiniz ve mutlu olduğunuz bir iş yapın. Ve önünüze çıkan zorluklar yüzünden ideallerinizden asla vazgeçmeyin” şeklinde konuştu.

 

“ARTIK RAKİBİNİZ ABD’DEKİ BİR GENÇ”

İş dünyasında dinamiklerin çok hızlı bir şekilde değiştiğinden bahseden Başkan Çevikel, “Yeni dünyada eğitim tek başına yeterli değil, tecrübe ve vizyon sahibi olmak lazım” dedi. Öğrencilere teknolojik gelişmelere ve dönüşümlere çok çabuk ayak uydurmaları gerektiğini söyleyen Çevikel, “Rakibiniz eskisi gibi komşunuz ya da karşı dükkânınız değil, rakibiniz ABD’deki bir genç” diyerek öğrencilere evrensel düşünüp hareket etmelerini tavsiye etti.

 

İLHAM DOLU KONUŞMA

TÜGİAD olarak ülkemize değer katan çalışmalarından da bahseden Başkan Çevikel müthiş başarıları ve vizyonuyla öğrencilere ilham oldu. Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyemiz Oğuzhan Şahinkaya ise önemli projelere imza atan Başkan Çevikel’e fark yaratan çalışmalarından dolayı kendisiyle gurur duyduklarını ifade ederek teşekkür plaketi ve çiçeği takdim etti.                     

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P