banner201

banner177

banner193

KÜPKÖK MUHTEŞEM YIL SONU MÜZİKALİYLE DÖNEMİ KAPATTI

Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Küpkök Eğitim Kurumları, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde öğretmen ve öğrencilerin düzenlediği yıl sonu müzikaliyle 2021-2022 eğitim öğretim yılına veda etti. Müzikal öğrenci ve velilerden tam not aldı.

EĞİTİM 13.06.2022, 17:57 13.06.2022, 18:04
KÜPKÖK MUHTEŞEM YIL SONU MÜZİKALİYLE DÖNEMİ KAPATTI


Küpkök Eğitim Kurumları’nın Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği konsere, Küpkök Eğitim Kurumları kurucuları Salim Uzunöz ,Faruk Günhan ve  Bertan Yapıcı, kurum müdürleri, veliler ve öğrenci yakınları katılım sağladı.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ

Küpkök Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Özgür Zirek açılış ve kapanış konuşmasını yaptı. 400’ü aşkın kişinin katıldığı konserde Bursa Filarmoni Orkestrası’nda görev yapan Küpkök Eğitim Kurumları müzik öğretmenlerinden Elif Aydın ve kurum öğrencileri Atatürk şarkılarını seslendirdi. Öğrencilerin solo performanslarını sergilediği müzikalde Küpkök öğretmen korosu sahne aldı.  Öğrencilerin performanslarına veliler eşlik ederken, öğrencilerin solo performansları öğretmenlerden ve velilerden tam not aldı.

KÜPKÖK BURSA’DA 8 KAMPÜSÜ İLE EĞİTİM ÖĞRETİMİNE DEVAM EDİYOR

20 yılı aşkın süredir eğitim ve öğretim hayatına davam eden KüpKök Eğitim Kurumları Bursa’da binlerce sorumluluk sahibi  genç yetiştirirken, onları hayata hazırlayıp Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirmeye devam ediyor. Eğitim ve öğretim faaliyetleri dışında kültürel ve sanatsal faaliyetlere de büyük önem veren Küpkök Eğitim Kurumları öğrencilerin yeteneklerini tespit ederken yetenekleri doğrultusunda kariyer planlamaları gerçekleştiriyor. Temelleri 2000’li yılların başında atılan Küpkök Eğitim Kurumları bünyesinde, Kolej Küpkök Anaokulu, İlkokul, Ortaokulu, Anadolu Lisesi – Fen Lisesi, Küpkök 1112, Beşevler Bireysel Eğitim Üniversiteye Hazırlık Kurs Merkezi, Konak Kişisel Gelişim Kurs Merkezi, Yıldırım Özel Öğretim Kursu, Çekirge Özel Öğretim Kursu, Gemlik Özel Öğretim Kursu ile 8  kampüsü bulunan Küpkök Eğitim Kurumları  eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P