banner204

banner177

banner193

banner205

"PANDEMİ SÜRECİNDE EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZ ADETA DESTAN YAZDI"

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar salgın sürecinde Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların yapmış olduğu önemli gelişmeleri anlattı. Acar ayrıca, malzeme tedariğinde sıkıntı yaşayan ülkelerin aksine Bursa ve Türkiye'de okulların; koruyucu ekipman, malzeme üretimlerine dikkat çekerek dünyaya örnek olduğumuzu belirtti. Acar'ın o açıklamaları...

EĞİTİM 04.07.2020, 13:38 04.07.2020, 13:54
"PANDEMİ SÜRECİNDE EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZ ADETA DESTAN YAZDI"

SALGIN SÜRECİNDE SENDİKAMIZ DEĞERLER SENDİKACILIĞININ GEREĞİNİ YAPMIŞTIR

Acar, Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikaların salgın sürecinde yapılan önemli gelişmeleri şöyle anlattı, “Sağlık çalışanlarına Ankara’daki Eğitim-Bir-Sen Misafirhanemizi tahsis etmenin yanında, Cumhurbaşkanlığımızın ''Biz Bize Yeteriz Türkiye’m'' ve Konfederasyonumuzun yardım kuruluşlarıyla yaptığı  “Şimdi Vefa Zamanı” kampanyalarına 2 milyon TL nakdi, Ramazanda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yardım kuruluşları vasıtasıyla 1.5 milyon TL kumanya bedeli ödeyerek maddi sorumluluğun yanında, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bursa’da da çoğunluğu üyemiz olan bin eğitimci arkadaşımız sosyal vefa destek gruplarında gönüllü olarak görev almakla yardım kampanyalarına destek olarak manevi sorumluluğunu da yerine getirdiler yönetici ve üyelerimiz vasıtasıyla. Olağanüstü bir süreç yaşadığımız bu dönemde değerler sendikacılığının ön planda tutulmasını sağlayan teşkilatımız ve tüm üyelerimize şükran borçluyuz.

PANDEMİ SÜRECİNDE EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZ ADETA DESTAN YAZDI

“Dünyanın  malzeme tedariğinde sıkıntı yaşadığı ilk andan itibaren okullarımız harekete geçerek koruyucu ekipman üretiminde dünyaya örnek olduklarını aktaran Acar, “Dezenfektan, maske, koruyucu elbise, laringoskop ve sperlikler hatta solunum cihazı üreten, gecesini gündüzüne katarak ülkemize büyük katkılar sunan başta Meslek Liselerimiz olmak üzere Özel Eğitim Okullarımız ve BİLSEM'lerimize, 3D yazıcıları vasıtasıyla çorbada bizim de tuzumuz olsun kabilinden siperlik üreten ortaokul, lise ve imam hatip liselerimize de çok teşekkür ediyoruz. Umudumuzu diri tutan, iman varsa imkan vardırın somut örneklerini bizzat müşahede ettik. Okullarımız ve kurumlarımız, her gün binlerce koruyucu sağlık ekipmanını (maske, dezenfektan,siperlik,tulum,laringoskop) hastanelere, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve halkımızın kullanımına sunarak özverili bir çalışmayı Bursa'mızda da ortaya koydular.”

Cerrahi Maske                   2.485.000 adet

Laringoskop                      1.150 adet

Solunum Valfi                    24 adet

Tulum/Önlük                      4.500 adet

Yüz Koruyucu Siperlik     55.900 adet

Yüzey Dezenfektanı         345.000 litre

El Dezenfektanı                88.000 litre

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P