banner204

banner177

banner193

banner205

SALMAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, öğretmenlerin geleceğin emanet edileceği kuşaklara yön veren çok değerli insanlar olduğunu söyledi. Ayhan Salman, “İstikbalimizin mimarı, fedakârlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

EĞİTİM 23.11.2020, 17:11
SALMAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Salman, AK Parti’nin 18 yıllık iktidarları döneminde başta modern eğitim öğretim tekniklerinin müfredata dâhil edilmesinden, ileri teknolojinin yaygınlaştırılmasına kadar birçok kapsamlı reformun hayata geçirildiğini söyledi.
Salman, yaptığı açıklamada şunları da söyledi:
“AK Parti’nin iktidarda olduğu son 18 yılda, eğitimin önündeki engeller, tümüyle kaldırıldı. Yıllık ortalama 38 bin olmak üzere, 650 binin üzerinde öğretmen ataması yapıldı. 300 binin üzerinde ilave derslik yapıldı. 60 kişilik sınıfların olduğu günlerden bugün itibarıyla 30 kişilik sınıflara ulaşmış durumdayız.
Durmuyoruz, Bursa’mızda ve ülkemizin dört bir köşesinde bir taraftan eğitim öğretimde fiziki altyapıyı ve fiziki şartları değiştirirken, diğer taraftan öğrencilerimizin okuyarak, anlayarak, düşünerek, muhakeme ederek ve uygulayarak ülkelerine katkı sunacak birer birey olarak yetişmeleri konusunda, özverili şekilde çalışmaya devam ediyoruz.
Diğer yandan öğretmenlerimizi her açıdan güçlendirmeye, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya, özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya, huzur ve refah içinde yaşamalarına büyük önem vermekteyiz. Çünkü öğretmenlerimiz, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri büyük sorumluluk ile güvenli yarınlarımızı inşa etmektedir. Bu memleketi, milleti ve milli iradeyi sahiplenecek gençleri öğretmenlerimiz yetiştirmektedir. Öğretmenlerimiz; Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra etmektedir.
Dünyamızın ve ülkemizin tehlikeli bir salgın hastalık ile mücadele ettiği şu süreçte, her türlü fedakârlığı yaparak, bilgisini, sevgisini, şefkatini, insani değerlerini, öğrencisine aktaran öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İnanıyorum ki; ülkemiz, bu zorlu koşullar altında bile büyük sorumluluk bilinci ile çalışan, fedakâr öğretmenlerimizin yetiştireceği nesiller ile her alanda dünyadaki diğer ülkelerle yarışır hale gelecek ve Cumhuriyetimizin ilelebet varlığını sürdürmesinin teminatı olacaktır”.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P