banner177

banner193

TEKNOLOJİ FEN KOLEJİ’NDE GÖRKEMLİ MEZUNİYET

Özel Teknoloji Fen Koleji’nde eğitim gören ve eğitimlerini başarıyla tamamlayan 8. ve 12. sınıf öğrencileri, Özlüce kampüsünde düzenlenen geleneksel mezuniyet töreniyle yeni ufuklara yelken açtı.

EĞİTİM 18.06.2022, 09:57
TEKNOLOJİ FEN KOLEJİ’NDE GÖRKEMLİ MEZUNİYET

Teknoloji Fen Koleji Kampüsünde düzenlenen törende öğrenciler geleneksel mezuniyet yürüyüşü ile velilerin alkışları arasında yerlerini aldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde anlamlı konuşmalar yapan okul müdürü Müge Düşmez, “Neyin iyi neyin kötü olduğunu öğreterek sizleri hayata hazırladık. Her şeyden önce iyi insan olmanız sizlere yetecektir. Bunun yanı sıra, çalışmanın alın teriyle ekmeğinizi kazanmanın en güzel şey olduğunu hiç bir zaman unutmayın. Yaptığınız işi en iyi ve en doğru şekilde yapmaya çalışın” dedi.

Gençlere ideallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini, Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmamaları gerektiğini, araştırmacı, demokratik, açık fikirli, vatanını seven bireyler olarak, her yerde sevgiyi ve saygıyı yüceltmeleri gerektiğini hatırlatan Teknoloji Fen Koleji Eğitim Koordinatörü Önder Özdemir, öğrencileri uğurlarken hayatları boyunca tüm umut kapılarının açılmasını diledi.

“Artık ödül zamanı”

Mezun arkadaşları adına konuşan Özel Teknoloji Fen Ortaokulu birincisi Reyyan Nur Şen, Fen Lisesi birincisi Zehra Çisem Çamoğlu ve Anadolu Lisesi birincisi Şevval Bakış tatlı bir heyecan içinde olduklarını, kendilerini büyük bir aile içinde hissettiklerini belirtip arkadaşlarına başarı, bundan sonraki hayatları için de mutluluklar dilediler.

Plaketlerini ve ödüllerini Özel Teknoloji Fen Koleji Yönetim Kurulu Üyelerinden ve Okul Müdürlerinden alan okul birincileri, adlarının yazılı olduğu rozetleri Yaş Kütüğü’ne çakarak izleyenlerden büyük alkış aldı. Manevi değerlerimizin başında gelen Türk bayrağını ve okul flamasını alt sınıflara devreden öğrenciler, eğitimin devamlılığını sembolize eden devir teslim törenini gerçekleştirdi.

Keplerini Coşkuyla Attılar

Sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgelerini neşe içinde alan öğrenciler, bir üst seviyeye geçmenin mutluluğunu yaşarken mezuniyet pastasını da büyük bir coşku ile kestiler. Yaşadıkları mutluluk gözlerine yansıyan 8 ve 12.sınıf öğrencileri, keplerini büyük bir heyecanla havaya atıp aileleriyle muhteşem dolu anlar yaşadılar.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P