banner201

banner177

banner207

ULUDAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KIRAÇ’LA “YAZA MERHABA” DEDİ!

Her yeni sanat buluşmasıyla Bursalıları yeni sürprizlerle karşılaştıran ULUDAĞ KOLEJİ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında büyük gençlik buluşmasına imza attığı  “Kıraç’la Yaza Merhaba Konseri” ile yine yeniden gönülleri fethetti!

EĞİTİM 28.05.2022, 10:29
ULUDAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KIRAÇ’LA “YAZA MERHABA” DEDİ!

Uludağ Koleji Sanat günleri kapsamında Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde sahneye davet edilen Uludağ Koleji Bilim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Kadir Çüçen, Prof Dr. Kerime Üstünova, Prof Dr. İsmail Naci Cangül, Prof Dr. Rıza Sam, Prof. Dr Erkan Işığıçok, Prof Dr. Zübeyde Sinem Genç, Prof. Dr. Şenay Şahin, Dr. İbrahim Öztahtalı, Bilim Kurulu Üyesi ve Uludağ Gelişim Akademisi Başkanı Öğretim Görevlisi Nilüfer İnceman Akgün, Uludağ Koleji ve Uludağ Havacılık yöneticileri; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu kutlu günün anlam ve önemini marşlarla, şarkılarla taçlandırıyor olmanın mutluluğunu paylaştı.

Uludağ Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Umut Kadiroğulları, Türk rock müziğinin sevilen ismi Kıraç’ı Bursalılarla buluşturmaktan büyük bir şeref ve mutluluk duyduklarını belirttiği konuşmada “Uludağ Koleji Ailesi olarak sanata ve sanatçıya destek vermekten, öğrencilerimize ve öğretmenlerimizle sanatı hayatımızın bir parçası haline getirmekten ve sanatın iyileştirici bütünleştirici gücüne inanarak hareket etmekten oldukça mutluyuz.” ifadelerini kullandı. Uludağ Havacılık Uçuş Okulu Yöneticisi Sinem Sunaner Azmak, uçuş okulu olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözünü kendilerine ilke edinerek gökyüzü tutkunlarını hayallerine kavuşturduklarını  ifade ettiği konuşmada kıymetli sanatçımız Kıraç’ı uçuş okullarında pilot adayı olarak görmekten duyacakları memnuniyetlerini iletti.

Kıraç’ın ay yıldızlı hırkasını giyerek Atamızın gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kahramanlık türküleri ve şarkılarla anıldığı, Uludağ Koleji öğrencilerinin Türk bayraklarıyla konseri şölen alınana çevrildiği konser hayranlarından tam puan aldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P