VENÜS KAMPÜS’TEN SAĞLIK KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Venüs Kampüs 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Bursa’nın önde gelen sağlık kuruluşlarından Bursa Özel Pedmer Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek, sağlık kahramanlarına görevlerinde başarılar diledi.

EĞİTİM 22.03.2022, 12:01 22.03.2022, 12:44
VENÜS KAMPÜS’TEN SAĞLIK KAHRAMANLARINA TEŞEKKÜR

Ülkemizde modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı, çeşitli etkinliklerle ülke genelinde kutlanırken; bu anlamlı günde sağlık çalışanlarının bilime koyduğu katkılar ve sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlar gündeme getiriliyor.

Sağlık kahramanlarının onurlandırıldığı bu özel günde Venüs Kampüs Halkla İlişkiler Müdürü Seyma Orhan, Bursa Özel Pedmer Tıp Merkezi’ni ziyaret ederek BURSA ÖZEL PEDMER TIP MERKEZİ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Mesul Müdürü Uzm. Dr. Yahya Bahadır ile bir araya geldi.

SEYMA ORHAN, “PEDMER, UZMAN KADROSUYLA HİZMET VERİYOR”

Venüs Kampüs Halkla İlişkiler Müdürü Seyma Orhan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında, “Birçok branşta Bursa’nın en önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan, uzman kadrosu ve hizmet kalitesi ile kaliteli sağlı hizmetini vatandaşlarla buluşturan Özel Pedmer Tıp Merkezi’ni 14 Mart Tıp Bayramı’nda ziyaret ederek sağlık kahramanlarına görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledik. Misaferperverliğinden dolayı Uzm. Dr. Yahya Bahadır’a teşekkür ediyoruz.” dedi

“TIP FAKÜLTELERİNE ÖĞRENCİ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Venüs Kampüs’ün geleceğin sağlık çalışanlarını yetiştirdiğini ifade eden okulun Halkla İlişkiler Müdürü Seyma Orhan açıklamasında, “Venüs Kampüs Tıp Fakültesi konseptiyle eğitim ve öğretim hayatına devam ediyor. Eğitime başladığımız ilk yıldan bu yana Türkiye’nin birçok Fen Bilimleri Fakülteleri’ne, Tıp Fakültelerine öğrenci yetiştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P