banner201

banner177

banner193

75 yıllık tecrübe İğrek Makine

Osman İğrek tarafından 1946 yılında Bursa’da  kurulan günümüzde ise 70 tona varan döküm kapasitesine sahip olan İğrek Makine,  75 yıllık döküm tecrübesini takım tezgahları üretimi ile de taçlandırıyor. Dünyaca ünlü otomobil markalarına da döküm kalıp üreten İğrek Makina, Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapıyor.

EKONOMİ 07.12.2019, 02:28
75 yıllık tecrübe İğrek Makine

BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarları  ihracata  büyük katkı sağlarken İğrek Makine ‘Güçlü, hassas, yerli’ sloganıyla fuardaki yerini aldı. İğrek Makine’nın takım tezgahları fuarda büyük ilgi görürken firma yetkilileri dökümhane parçada 70 tona varan pik, sfero ve çelik döküm kapasitesine sahip oldukları belirterek,  firmalarının önemli takım tezgahları üreticileri, otomotiv markaları ve bunların kalıp tedarikçileri ile çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.  

Avrupa’da otomotiv kalıp dökümleri üretimi konusunda aranan bir marka olan İğrek Makina, Türkiye’nin en büyük yerli CNC simültane 5 eksenli köprü tipi tezgahını üreterek büyük bir çıkış yakalarken orta vadede üretecekleri takım tezgahlarında Avrupa’da açmayı planladıkları ofisler aracılığıyla da Pazar ağını geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.  İğrek Makina Avrupa’nın ardından Amerika, Afrika, Orta Doğu, Yakın Asya ve Rusya’ya da yönelmeyi hedefliyor.  İğrek Makine;  otomotiv sac şekillendirme kalıpçılığı, takım tezgahları üretimi, enerji sektörü, havacılık, gemi üretimi, inşaat ve bu önemli sektörlerin kalıp, redüktör, ana parça gibi taleplerine üretime uygun projelendirme yeteneği ile üretimlerini sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P