banner177

banner193

BAŞARILI KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

BUİKAD olarak 12 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale gelen “İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri” bu yıl da sahiplerini buldu.

EKONOMİ 04.03.2021, 14:41 04.03.2021, 14:47
BAŞARILI KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından bu yıl 12. si gerçekleştirilen ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ pandemi nedeniyle farklı bir konseptle sahiplerini buldu. As TV ekranlarında ve dijital platformlarda Yekta Kopan’ın sunumu ile canlı yayınlanan ödül töreninde Ulusalda Yılın En Başarılı İş Kadını Gamze Cizreli seçilirken, Bursa’da Yılın Başarılı Girişimci İş Kadını Ödülü ise Nermin Atalay’a verildi. BUİKAD’ın 12 yıldır geleneksel olarak düzenlediği İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri dağıtıldı. Pandemi önlemleri gereği AS TV ekranlarında ve dijital platformlarda canlı yayınlanan ödül törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur, TOBB KGK Doğu Marmara Temsilcisi ve Bursa KGK Başkanı Sevgi Saygın gibi kent protokolünün önde gelen isimleri video konferans ile katılırken, UN Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, KAGİDER Başkanı Emine Erdem, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, Futurist, Ekonomist, Dijital İletişim ve Yazılım Ajans Başkanı Ufuk Tarhan gibi iş dünyasının önde gelen isimlerde desteklerini yine video konferans yöntemi ile gösterdi.

“İlham Veren Kadınları ve Onlara Değer Veren Kurumları Ödüllendiriyoruz”

Programın açılış töreninde konuşan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Oya Eroğlu, 14 yıldır yaşamın her kesiminde kadının varoluşunu sağlamak ve güçlendirmek amacıyla yol gösterici olmaya gayret ettiklerini bu senede dijital platformlar üzerinde de olsa ödül törenini gerçekleştirmenin heyecan ve onurunu yaşadığını söyledi. Dernek olarak hayata geçirdikleri tüm projelerin sürdürülebilir olması için özel bir çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan Oya Eroğlu; “12 yıldır ara vermeden yaptığımız Noktalama Projesi ile Üniversite öğrencisi genç kızların emin adımlarla iş hayatına hazırlanmasını amaçladık. Koçluk eğitimleri almış gönüllü BUİKAD üyeleri, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesinin 3. ve 4. sınıfında okuyan kız öğrencilerine koçluk yaparak kariyer planlamalarında destek olmuş, bu Proje ile on yılda 500’den fazla kız öğrenciye ulaştık. ILO ve İŞKUR iş birliği ile gerçekleştirilen “Kadınlar İçin Daha Çok ve Daha İyi İşler; projesinin Bursa paydaşlığını üstlendik. 150 kadın girişimciye mentörlük yaptık. Bunlardan 22’si kendi işini kurdu. Hali hazırda 3 Avrupa Birliği Projesi’ne ortaklık yapıyoruz. Global Compact Küresel İlkeler Sözleşmesi imzacısı olarak; BUSİAD ve Yeşim Tekstil ile birlikte Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu’nun kurulmasına öncülük ettik” dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Yılın En Başarılıları Ödüllerine Kavuştu

Yapılan değerlendirmeler sonucunda ulusal kategoride Yılın Başarılı İş Kadını Gamze Cizreli seçildi. Yılın Fark Yaratan Kadını Ödülü ise Doç. Dr. Özge Karadağ Çaman’ın oldu. Yerel kategoride Bursa’nın Başarılı Girişimci İş Kadını Ödülü Nermim Atalay’a verildi.  Bursa’nın Yılın Başarılı Kadın Yöneticisi Gonca Tıknaz seçilirken, Bursa’da Yılın Kadını Destekleyen Şirketi Ödülü ise Chassis Brakes International A Hitachi Group Company firmasına verildi. BUİKAD Özel Ödülü ise bu zorlu pandemi sürecinde gösterdikleri üstün özverili çalışmaları ile hayatımızda ne denli bir öneme sahip olduklarını bir kez daha bizlere gösteren tüm sağlık çalışanlarımız adına Dr. Nalan Yıldız ve Dr. İlknur Gülsün Ünal’a takdim edildi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P