banner177

banner193

“Bursa’nın ihracatı Bursa’dan uçmalı”

Bursalı ihracatçı firmaların ve lojistik sektörü temsilcilerinin el ele vererek Yenişehir’i hava kargoda önemli bir destinasyon haline getirebileceğini vurgulayan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, firmaları Yenişehir Hava Kargo Tesisleri’nden daha fazla yararlanmaya davet ederek  Yenişehir’e talebin artmasıyla maliyetlerin daha da aşağı çekileceğinin altını çizdi.

EKONOMİ 08.08.2019, 12:50
“Bursa’nın ihracatı Bursa’dan uçmalı”

 Lojistik sektörü temsilcilerinin katılımıyla Yenişehir Havalimanı Hava Kargo Taşımacılığı Bilgilendirme Toplantısı BTSO Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

İSTANBUL’DAN DAHA UYGUN OLACAK

Yaklaşık 20 yıldan bu yana atıl vaziyette bulunan Yenişehir Havalimanı Hava Kargo Tesisleri’nin BTSO’nun vizyonuyla yeniden hizmete açıldığını belirten Muhsin Koçaslan, firmaların Yenişehir’in imkanlarından daha fazla faydalanabileceklerini belirtti. Bursalı şirketlerin dış ticaret operasyonlarında Yenişehir’i kullanmalarının hız ve maliyet avantajı sağladığını belirten Koçaslan, “Yaklaşık iki yıllık yoğun bir çalışma sürecinin ardından hayata geçirdiğimiz BTSO Lojistik A.Ş. projesinde Nisan ayından bu yana Yenişehir’den yurt dışı kargo seferlerini gerçekleştiriyoruz. İhracatçı ve ithalatçı firmalarımızın Yenişehir’e daha fazla yönelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa’nın ihracatı Bursa’nın havalimanından yurt dışına uçmalı. Nakliye firmalarımızın da destekleriyle bunu başaracağımızı ümit ediyorum.” dedi. Koçaslan, Yük miktarında hedeflediğimiz seviyeye ulaşırsak, uçaklarımız direkt olarak buradan yurt dışına çıkacak ve maliyetler de İstanbul’a kıyasla çok daha uygun hale gelecek. Firmalarımızın Yenişehir’i bir alışkanlık haline getirmelerini bekliyoruz. BOSCH gibi büyük bir firmamız Yenişehir’i kullanmaya başladı ve son derece memnunlar.”  BTSO Lojistik Konseyi Başkanı Mehmet Aydın Kalyoncu ise Yenişehir Havalimanı üzerinden firmaların ürünlerini başta Almanya, İngiltere, Fransa ve ABD olmak üzere yurt dışına gönderebildiğini ifade etti. (Bülten)

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P