BURSA’NIN YURTDIŞINA AÇILAN KAPISI: YILMAZ SÜNGER

İnegöl’de döşemelik alanında 40 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin önde gelen ilk 3 firması arasında yer alan Yılmaz Sünger, 56’da fazla ülkeye yaptığı ihracatla, ülke ekonomisine değer katıyor.

EKONOMİ 11.10.2021, 12:57 11.10.2021, 13:23
BURSA’NIN YURTDIŞINA AÇILAN KAPISI: YILMAZ SÜNGER

Kumaş ve endüstriyel döşeme malzemeleri alanında faaliyet gösteren Yılmaz Sünger, oturma gurupları, yatak, baza, otomotiv endüstrisi, tekstil endüstrisi, medikal endüstri ve diğer teknik kullanım alanlarında firmalara çözüm ortağı oluyor. Zımba teli, ambalaj naylonu, balonlu naylon, palet çivisi, koli kaplama tabancaları ve telleri alanın da sektör paydaşlarına kolaylıklar sağlayan Yılmaz Sünger, dünyanın bir çok yerine ürün gönderiyor. Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinin vazgeçilmezi haline gelen Yılmaz Sünger, Türkiye’de ise Edirne’den Kars’a kadar birçok şehirde hizmet veriyor. Medical endüstrisine sıvı geçirmez yatların kumaşlarını üreten Yılmaz Sünger, bu özelliği ile Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

INTERMOB FUARININ GÖZDESİ

İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen InterMob, 23. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları Fuarında yerini alan Yılmaz Sünger, müşteri portföyünü artırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. 9 Ekim’de başlayan fuarda şu ana kadar birçok ziyaretçiyle iş görüşmesi gerçekleştiren Yılmaz Sünger, Bursa’nın gurur kaynağı oldu. Özellikle ihracat alanında imza attığı çalışmalarla ülke ekonomisine katkı sağlayan Yılmaz Sünger, 13 Ekim’de son bulacak InterMob yeni ziyaretçilerini bekliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P