banner177

banner193

DAWOOD, AMERİKA’DAN KATAR’A İHRACAT HACMİNİ GÜÇLENDİRİYOR 

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan IIFF 2022-İstanbul Mobilya Fuarı sona erdi. Bursa’nın dünya markası DAWOOD, en yeni model ürünlerini fuarda dünyaya tanıttı.

EKONOMİ 01.02.2022, 12:28 01.02.2022, 12:33
DAWOOD, AMERİKA’DAN KATAR’A İHRACAT HACMİNİ GÜÇLENDİRİYOR 

DAWOOD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Yılmaz fuar sonu yaptığı açıklamada, “Yerli ve yabancı katılımcıların gösterdiği ilgiden teşekkür ederiz. Sandalyelerimizin tasarım, stil ve dayanıklılık olarak öne çıktığını görmek gerçekten gurur verici. Özellikle Amerika, İngiltere ve Libya’ya olan ihracatımızın fuar sonunda güçleneceğine inanıyoruz. Ürdün, Rusya, Kazakistan, Bulgaristan, Yunanistan, Nijerya, Amsterdam, İngiltere, İtalya, Amerika, Makedonya, Katar, Romanya, Tunus, İspanya, Ukrayna, Irak, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa, Avustralya, Avusturya, Mumbai, Bosna, Gürcistan, Azerbaycan, Macaristan, Umman, Türkmenistan, Slovakya, Suriye, Özbekistan, Kırgızistan ve Polonya ile de ihracat hacmimiz artarak devam edecek” dedi. ” ifadelerini kullandı.

DAWOOD’UN TASARLAYIP ÜRETTİĞİ ÜRÜNLER İLGİ ODAĞI OLDU

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çeyrek asırlık tecrübesiyle mobilya sektöründe faaliyet gösteren DAWOOD, Avrupa’nın en büyük fuarında tasarlayıp ürettiği sandalyeler ile ilgi odağı oldu. Çeyrek asırda mobilya sektöründe özellikle ürettiği sandalyeler ile sektöre öncülük eden DAWOOD, Aytekin Yılmaz’ın Yönetim Kurulu Başkanlığında büyüme trendini katlayarak sürdürüyor.

AYTEKİN YILMAZ, “DAWOOD ÜRÜNLERİYLE ÖN PLANA ÇIKMAYI BAŞARDI”

DAWOOD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Yılmaz IIFF 2022’ye dair değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında DAWOOD ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yurt içi ve yurt dışında sektörün en önemli temsilcileri arasında yer aldıklarını aktaran Aytekin Yılmaz, “825’ten fazla katılımcı, 3 binden fazla marka arasında DAWOOD yeni ürünleriyle ön plana çıkmayı başardı. Bu günlere gerçekten kolay gelmedik. Tüm ekibimi ve tüm DAWOOD ailesine teşekkür ediyorum. Fuar öncesi amacımız ihracat hacmimizi artırmak ve tasarlayıp ürettiğimiz sandalyeleri dünyanın dört bir yanındaki insanların hizmetine sunmaktı. Bu yolda önemli bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Üretmeye, tasarlamaya ve ülkemizin ihracat hacmine katkı sunmaya devam edeceğiz. En önemlisi de DAWOOD olarak Bursa’nın bir dünya markası olmasını istiyoruz.”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P