banner201

banner177

banner193

GÜLMEZ, “SALGIN GÖRÜLMEDEN ÖNLEMİMİZİ ALDIK”

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gülmez, “Türkiye genelinde önlemler alınmadan, biz NOSAB’da bazı uygulamaları başlattık. Virüsün dünyada yayılmaya başladığı ilk günlerden itibaren, bölge sanayicilerimizin bu salgını en az hasarla atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

EKONOMİ 21.05.2020, 13:37
GÜLMEZ, “SALGIN GÖRÜLMEDEN ÖNLEMİMİZİ ALDIK”


NOSAB’ın sosyal medya hesabından gerçekleştirilen canlı yayında salgının üretim, çalışma yaşamı ve enerji fiyatlarına yansımaları ile sosyal hayata etkileri üzerine değerlendirmelerde bulunan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gülmez, “Neyse ki virüsün etkileri dünyada azalmaya başlıyor, bu kriz dönemini en kısa sürede atlatmayı temenni ediyorum” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE İLK

NOSAB’da salgına karşı alınan önlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Gülmez, “Salgın Türkiye’de ilk olarak 11 Mart’ta görüldü ama bu virüs dünyada daha önce yayılmaya başlamıştı. Biz bunu daha önce gördüğümüz için, sanayicimizin bu salgını en az hasarla atlatması için adımlarımızı hızla girişimlerde bulunduk. Türkiye genelinde önlemler alınmadan, biz NOSAB’da bazı uygulamaları başlattık. Ekonomik önlemler açısından, belki Türkiye’de ilk kez yapılan bir anket çalışmasına imza attık” dedi.

BAZI TALEPLER GERÇEKLEŞTİ

Anket çalışmasıyla bölge sanayicilerinin taleplerini ve salgının bölgeye etkisini ölçmek istediklerini kaydeden Gülmez, “Üretim kayıtlarını, salgının ihracata etkisini ölçtük. İlgili bakanlıklarımız ve kurumlarla anketin sonucunu paylaştık. Buralardan geri dönüşler de geldi. Ücretsiz izin desteği, nefes kredisi gibi taleplerimiz gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P