banner204

banner177

banner193

banner205

KONUT KREDİ FAİZLERİNDE BÜYÜK İNDİRİM!

Türkiye'de artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, 250 bin sosyal konut projesinin ardından konutta ve kredi faizlerinde indirime gidilmesi bekleniyor. İşte detaylar

EKONOMİ 29.09.2022, 17:26
KONUT KREDİ FAİZLERİNDE BÜYÜK İNDİRİM!

Orta ve üst gelir grubu için bir konut kampanyası daha geliyor. Emlak konut öncülüğünde bugün bir araya gelen sektör temsilcileri ilk toplantısını yaptı. Ekim ayının ikinci yarısında açıklanacak kampanya ile konutta ve kredi faizlerinde indirime gidilmesi bekleniyor.

Dar gelirliye yönelik sosyal konut kampanyasının iki hafta önce açıklanmasının ardından şimdi de orta veüst gelir grubu için yeni bir çalışma yapılıyor. Kampanya ile sıfır konutta fiyat indirimi ve banka kredileri ile düşük faiz-uzun vade seçeneklerinin sunulması bekleniyor.

KONUT VE KİRA FİYATLARINI DÜŞÜRECEK

Art arda gelen kampanyaların konut ve kira fiyatlarını da düşürmesi bekleniyor. Emlak Konut öncülüğünde üç önemli sektör derneğinin katılımıyla yapılacak kampanya için bugün bir toplantı yapıldı.

81 İLDE UYGULANACAK

Toplantıya katılan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, detayları NTV canlı yayınında anlattı. Kampanyanın inşaatı başlamış konutlar için geçerli olacağını belirten Elmas, "Sadece 3-5 şehirde değil, bütün illerde uygulanacak, tüm Türkiye'den üreticiler bunun içerisinde yer alacak" dedi.

DUYURU EKİMİN İKİNCİ YARISINDA

Elmas, kampanyaya ilişkin duyurunun Ekim'in ikinci yarısında yapılacağını dile getirerek, "Bizim ümidimiz dar gelirliler dışarısında kalan grubun da konuta erişim sorununun çözülmesi. Bugünkü toplantıdan da öyle bir sonuç çıktı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P