banner177

banner193

MIZRAK MAKİNE HAYATIN HER YERİNDE  

Bursa’nın 1976’dan bu yana makine üreticisi olan Mızrak Makine, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 20 bin metrekarelik kapalı alanda  ağırlıklı olarak mobilya ve orman ürünleri sektörlerinde kullanılmak üzere makineler üretiyor. Mızrak Makine’nin ürettiği makineler yurtiçinde birçok mobilya devi markalar tarafından kullanılırken, yurtdışında da birçok sektör tarafından tercih ediliyor.

EKONOMİ 08.07.2021, 12:50 16.12.2021, 11:43
MIZRAK MAKİNE HAYATIN HER YERİNDE  

“1976’dan bu yana daima en iyisi” sloganıyla üretime ve ekonomiye değer katmaya devem eden Mızrak Makine 120’yi aşkın personel sayısı ve deneyimli mühendis kadrosuyla Ar-Ge çalışmalarını sürdürerek sektörün üretimini hızlandıracak ve kolaylaştıracak makineler üretmeye devam ederken, üretimi tamamlanan makineler Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına gönderiliyor.

DRAGON PANEL EBATLAMA MAKİNESİ ÜRETİMİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Mızrak Makine Endüstri Mühendisi Ömer Mızrak, büyük talep gören ve birçok üreticinin üretim sürecini kolaylaştıran ve fire oranını azaltan Panel Ebatlama Makinesi hakkında bilgiler paylaştı. Orman ürünleri, ahşap ve mobilya sektörünün sıkça tercih ettiği makine hakkında detaylı bilgiler veren Ömer Mızrak, “ Aynı anda 3 adet suntayı istenilen ölçüde hassas kesim yapmaya yarayan Dragon Panel Ebatlama makinemiz, 3 adet servo motora sahiptir. Beşik hareketi, üst dayama ve arka tutucu hareketlerimiz ölçü sapmaması ve hızlı işlem gerçekleştirebilmek için servo sistem kullanılmıştır. Makine içerisinde bulunan optimizasyon programıyla sıfır fire kesim sağlamaktadır. Öncülüğümüz; güçlü şase, kaliteli malzeme ve satış sonrası hizmetlerimizdir.

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK YERİNDE SATIŞ NOKTASI

“Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan Bursa OSB’de  ana üretim merkezi yer alan Mızrak Makine burada 20 bin metrekare kapalı alanda makine üretimi gerçekleştiriyoruz. Talaşlı İmalat alanında  ise Osmangazi’de Küçükbalıklı Mahallesi’ndeki yerimizde faaliyetlerimiz sürüyor.  İstanbul Ümraniye, İstanbul Başakşehir ve İzmir Gaziemir’de 3 şubemiz yer alıyor. Fabrikamızda üretilen ürünler bu 3 noktada fabrika satış mağazası konseptiyle hizmet veriyor.  Ayrıca Türkiye’nin  15 noktasında ürünlerimizin satışını gerçekleştiren Mızrak Makine’nin distribütörlüğünü üstlenen bayiler yer alıyor.”

https://www.mizrakmakine.com/

BTSO Organize Sanayi Bölgesi Sarı Cadde 1. Sokak No:4 Nilüfer / BURSA / TÜRKİYE

E. [email protected]

T. +90 224 241 71 11

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P