banner177

banner193

SEKTÖRÜN LİDERİ ‘UÇAK’ HEDEFE KİLİTLENDİ

Teknolojiyi asansörle buluşturan sektörün lider firması Uçak Asansör, çeyrek asırlık tecrübesi ve uzman kadrosu ile 3 bin noktada her gün 300 bini aşkın bireyin hayatını kolaylaştırıyor. Asansör sektöründe değişim ve dönüşümün öncüsü Uçak Asansör; katma değeri yüksek ürünleri, yapay zeka destekli modüler sistemleri ile yaşam alanlarına sürdürülebilir çözümler sunarak yapılara değer katıyor.

EKONOMİ 08.07.2021, 10:25 08.07.2021, 10:47
SEKTÖRÜN LİDERİ ‘UÇAK’ HEDEFE KİLİTLENDİ

Sektörün değişim ve dönüşümüne katkı sağlayan Uçak Asansör’ün Denetim Müdürü Melih Uçak, asansör sektörü hakkında bilgiler paylaştığı açıklamasında Uçak Asansör’ün vizyonu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uçak, ayrıca; teknoloji, bilgi birikimi ve donanım olarak bölgede rakipsiz olduklarının altını çizdi.

“ANCAK VİZYON SAHİBİ FİRMALAR AYAKTA KALABİLİR”

Uçak Asansör’ün ‘Asansör Montajı Sanattır’ mottosuyla çeyrek asırdır sektörde faaliyet gösterdiğini aktaran Uçak Asansör Denetim Müdürü Melih Uçak, “Değişim ve dönüşüm günümüzde hiç olmadığı kadar hızlı gerçekleşiyor. Uçak Asansör’ün 25 yıl önceki durumu ile şu anki durumunu karşılaştırdığımızda asıl resim ortaya çıkıyor. Asansör sektörü çok boyutlu düşünülmesi gereken ve vizyon sahibi firmaların ayakta kalabileceği bir sektör. Bu anlamda Uçak Asansör olarak her yıl teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek araştırma ve geliştirme çalışmalarımıza ara vermeden bugünlere geldik. Bugün ise geleceğin 25 yılını planlayarak faaliyetlerimize devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

3 BİN NOKTADA MİLYONLARCA KİŞİYE ULAŞIYORUZ

Gelecek hedefleri doğrultusunda her geçen gün büyüyerek hizmet ağı ve ürün kalitesini üst noktaya taşıdıklarına değinen Melih Uçak, “3 bini aşkın noktada her gün en az 300 bini aşkın kişinin hayatını kolaylaştırıyoruz. Donanım olarak üst düzeyde hizmet veriyoruz. Geniş servis ağımız, 50 araçlık filomuz ve 100’e yakın çalışanımız ile birlikte her zaman en hızlı, en güvenilir hizmeti sunuyoruz.  Bunun yanı sıra asansörün ana bileşenlerini oluşturan parçalarımız ve yapay zeka uyumlu asansörlerimiz ile sadece tasarım olarak değil dayanıklılık noktasında da Uçak Asansör sektöre çağ atlattı diyebilirimdiye konuştu.

YAPAY ZEKA İLE YÜZDE 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Uçak Asansörün servis ağına da değinen Melih Uçak, “Asansörlerin periyodik olarak muayenelerinin yapılması yasal bir zorunluluk. Bunun yanı sıra gün içinde kullanım hatalarından veya çeşitli sebeplerden meydana gelebilecek aksaklıklar sektörün doğasında var. 50 araçlık filomuz arızalara en kısa sürede müdahale edebilmeyi kolaylaştırırken, arızaların dijital ortamda takip ve izlenimi içinde çalışmalarımız sürüyor. Asansörlerimizde herhangi bir arıza, durma veya mahsur kalma durumlarında GSM modülümüz devreye giriyor ve daha önceden modüle tanımlanmış 5 numara otomatik olarak aranıyor. çağrı sonrasında ekiplerimiz harekete geçiyor. arıza gideriliyor. GSM modüllü istenilen asansörlere monte edilebiliyor. Öte yandan  elektrik kesintisi anında olabilecek tüm olumsuz senaryoları en aza indirmek ve kimsenin mağduriyet yaşamaması için tüm asansörlerimizde yapay zeka entegrasyonlu UPS kurtarıcı modüller kullanılıyoruz. Yapay zeka sayesinde kesinti anında asansör en yakın kata hareket ederek kapılarını açıyor. Yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimini Uçak Asansör’ün tüm alanlarına yansıtma başardık. Vatandaşlarımızın ve müteahhitlerin teveccühü ile bugün olduğu gibi gelecekte de emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Daha birçok sürpriz projenin de hazırlıkları sürüyor.” dedi.

Asansörlerimizde herhangi bir arıza, durma veya mahsur kalma durumlarında GSM modülümüz devreye giriyor ve daha önceden modüle tanımlanmış 5 numara otomatik olarak aranıyor.  Modülden gelen sinyaller ile harekete geçen ekiplerimiz arızayı yerinde gideriyor. 

“GELİŞİM VE DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK ETMEYE HAZIRLANIYORUZ”

“Her gün milyonlarca kişinin kullandığı asansörlerin yapay zeka ile birlikte gelişim ve dönüşümüne Uçak Asansör olarak öncülük etmeye hazırlanıyoruz.” ifadelerini kullanan Melih Uçak son olarak şunları söyledi, “Güvenlik, sağlamlık ve konfor açısından her yaştan bireylerin yaşam kalitesini arttıracak faktörleri gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte sürekli yeniliyoruz. Birçok yeni projemiz var araştırma geliştirme çalışmalarımız da sürüyor. Uçak asansör olarak hedefimiz ürettiğimiz değerlerin nihai sonuca ulaşmasıyla her yaştan her kesimden bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atarak asansör sektörünün tüm paydaşlarını geleceğe daha güçlü taşımaktır. Yapay zeka ve teknolojinin asansöre entegrasyonu noktasında kararlıyız.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P