TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ ÇEŞİTLİ KAPI İŞLEME MAKİNELERİ EMİNTOSUN’DA

Bursa’da 35 yılı aşkın süredir Ahşap Kapı İşleme Makineleri üreten EMİNTOSUN, yurtiçinde ve yurtdışında çokça tercih edilirken; Türkiye’de ise en geniş kapı işleme makineleri çeşitliliğine sahip olan Emintosun, aluminyum ve ahşap kapı işleme üzerine olup 6 farklı marka grubunda hizmet veriyor.

EKONOMİ 11.10.2021, 13:24 11.10.2021, 13:29
TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ ÇEŞİTLİ KAPI İŞLEME MAKİNELERİ EMİNTOSUN’DA


İstanbul’da gerçekleşen Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nda yerini alan Emintosun, son teknoloji ürünlerini fuarda sergiliyor. Fuarda Bursahaberdar Gazetesine açıklamalarda bulunan Emintosun Genel Müdürü Emin Tosun fuarın büyüklüğüne dikkat çektiği açıklamasında şöyle konuştu, “Yurtiçi yurtdışı dahil olmak üzere çok fuarda bulundum. İlk TÜYAP fuarına girdiğimde yaklaşık 20-22 yıl önce 90 tane makine satmıştık. O dönemden bu zamana dünyanın en büyük ahşap makine fuarlarından biri WOODTECH oldu. Pandemiden dolayı ara verilen fuarların kayıplarını bu yıl kapatacağımıza inanıyorum. Uzman kadroya sahip olan şirketimiz genel anlamda aluminyum ve ahşap kapı işleme üzerine olup 6 farklı marka gruba ayrılmaktadır. Ülkemizde en geniş kapı işleme makinaları çeşitliliğine sahip olmamızın sebebiyle sektörümüzde, iç ve dış pazarlarda aranan güvenilir firma olmamızdır.” dedi.

35 yılı aşan bilgi  ve iş tecrübesiyle her türlü detay ve çözümleri hayata geçirebilmek amacıyla Bursa’da faaliyetini sürdürdüklerini belirten Emin Tosun, “Kurulduğu günden itibaren ahşap ve aluminyum kapı işleme makineleri üretimi gerçekleştiriyor. Firmamız en son teknolojiyi kullanarak en mükemmeli gerçekleştirmek amacıyla tüm çalışmalarını yüksek kalite güvencesiyle yapmaktadır. Uzman kadroya sahip olan şirketimiz genel anlamda aluminyum ve ahşap kapı işleme üzerine olup 6 farklı marka gruba ayrılmaktadır. Her geçen gün reel politikamızdan vazgeçmeyerek, mevcut olan DOORMASTER KAPI KASASI KESİM VE DELME MAKİNESİ , TOSCOPIA DLH KAPI KOL KİLİT-MENTEŞE YERİ AÇMA makinelerimizi geliştirmekte ve yeni nesil makinelerimiz olan QUATTRO DE EMIAN KAPI EBATLAMA MAKİNESİ , TORO OTOMATİK KASA PROFİLİ ÇEKME MAKİNASI, BRT 3-EKSEN CNC MAKİNASI VE ALUMCINCO ALUMİNYUM DELİK DELME VE İŞLEME MAKİNALARIYLA üretim yelpazemizi genişlettik.  Ülkemizde en geniş kapı işleme makinaları çeşitliliğine sahip olmamızın sebebiyle sektörümüzde, iç ve dış pazarlarda aranan güvenilir firma olmamızdır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P