banner204

banner177

banner193

banner205

TÜRKİYE’NİN GURURU ‘MIZRAK MAKİNE’ DÜNYA DEVLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük makine üreticilerinin yer aldığı, 800’ü aşkın firmanın katıldığı Wood Tech Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nda, Bursa’da 46 yıllık tecrübesiyle ağaç işleme makineleri üreten Mızrak Makine, fuarda en çok ziyaret edilen firmaların başında yer aldı. Mızrak Makine, geniş makine çeşitliliği avantajıyla yerli ve yabancı birçok firma ile işbirliği yaparak iş hacmini genişleterek adını bir kez daha dünyaya duyurdu.

EKONOMİ 15.10.2021, 12:21 16.12.2021, 11:44
TÜRKİYE’NİN GURURU ‘MIZRAK MAKİNE’ DÜNYA DEVLERİNİ GERİDE BIRAKTI

İstanbul’da 34'üncüsü düzenlenen Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech, ve eş zamanlı olarak düzenlenen İNTERMOB Mobilya Aksesuarları, Mobilya Yan Sanayi ve Ahşap Teknolojileri Fuarı sona erdi. Fuarda toplamda 500 direkt katılım, 300 yabancı marka temsilcisi ile toplam 800 katılımcı yer aldı. Fuara 60’dan fazla ülkeden binlerce ziyaretçi katıldı. 

Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi bölgelerinden biri olan Bursa OSB’de 46 yıllık tecrübesiyle ağaç işleme makineleri üreten Mızrak Makine, WoodTech’te geniş standı ve ürün çeşitliliğiyle 4 gün boyunca süren fuarda ilgi odağı oldu.  Mızrak Makine’yi 1976’da kuran Firma Yetkilisi Ahmet Mızrak, Mızrak Makine hakkında bilgiler vererek fuar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“ÜRETİCİ FİRMALARA MAKSİMUM FAYDAYI SAĞLADIĞIMIZ İÇİN TERCİH EDİLİYORUZ”

Firma Yetkilisi Ahmet Mızrak, açıklamalarında Mızrak Makine’nin 46 yıl önce Bursa’da küçük bir atölyede kurularak bugün dünyanın önde gelen makine üreticileriyle rekabet halinde olduğuna değindiği açıklamasında şöyle konuştu, “Mızrak Makine olarak hayatın her yerindeyiz. Ahşap demek ağaç demek hayat demek. 46 yıl önce başladığımız bu serüvende bugün; CNC ROUTER, Kenar Bantlama, Panel Ebatlama, Kapı Ebatlama, Çizicili Yatar Daire çeşitleri altında yüzlerce makine tasarlayarak dünyaya kazandırdık. AR-GE çalışmalarımız ara vermeden sürüyor. Ürettiğimiz bir modeli, üreticilerin verimliliğini arttırabilecek yeniliklerle devamlı olarak güncelliyor ve üretici firmalara; zaman, hız, dayanıklılık gibi birçok faktörde maksimum faydayı sağlamayı hedefliyoruz. Üretimimizi Bursa’da 20 bin metrekare kapalı alanda gerçekleştiriyoruz. İstanbul Ümraniye, İstanbul Başakşehir ve İzmir Gaziemir’de 3 şubemiz yer alıyor. Ayrıca Türkiye’nin 15 noktasında ürünlerimizin satışını gerçekleştiren Mızrak Makine’nin distribütörlüğünü üstlenen bayiler yer alıyor. Yurtdışında da birçok noktaya makine tasarlayıp üretiyoruz. Küresel dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, Mızrak Makine’yi dünya markası haline getirme hedefimize çok yakınız.” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEYİ YARIM ASIRDIR OLDUĞU GİBİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Fuar hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ahmet Mızrak, “Çok büyük bir organizasyon. Neredeyse her kıtadan ziyaretçi burada. Uluslararası arenada böylesine ilgi görmek bizleri çok mutlu etti. İkili iş görüşmelerimiz ile yerli ve yabancı birçok heyet ve ziyaretçimizi burada ağırladık. Onlara en iyi şekilde makinelerimizi anlattığımızı ve ileriye dönük de olumlu dönüşlerin olacağının inancındayız. Sıcak satışlarımızda aynı şekilde oldu. Tüm alıcılarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. Mızrak Makine olarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı yarım asırdır olduğu gibi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P