banner204

banner177

banner193

banner205

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ekonomik ve sosyal hayatta gelişim ve kalkınma adına önceki yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

EKONOMİ 01.01.2022, 11:43
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, girecek olduğumuz 2022 yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“ÜLKEMİZ ADINA HER DAİM SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIZ”

2021 yılının sonuna gelinmesiyle birlikte açıklamalarda bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Dünya geneline yaşanan koronavirüs pandemisinin etkilerinin kontrol altına alınmaya başlamasıyla birlikte 2021 yılında Yeni Normalleşme Dönemi akabinde yoğun bir iş temposu içerisine girilmiş, tüm sektörlerimizde canlılığı tetiklemek için yoğun çaba sarf edilmiştir. Bunun akabinde küresel bazda yaşanan krizlerin de etkilerinin hafifletilmesiyle ekonomik canlılık yeniden sağlanmıştır. Bu hususta gerek hükümetimiz gerekse işverenlerimiz taşın altına ellerini koyarak gerekli sorumlulukları almış ve sarf edilen çabalar neticesinde gelen ekonomik hareketlilik sosyal hayatta da karşılığını bulmuştur. Son zamanlarda sektörlerimizden gelen talepler ve üst kuruluşumuz TOBB’un da gündeminde yer alan asgari ücret ve işverenlere yönelik vergi indirimleri hususlarında hükümetimiz tarafından alınan kararlar ve sağlanan kolaylıklar da bu ekonomik yükselişin istikrarı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu ilerleyişi 2022 yılında da sürdürmek, gerek sosyal gerekse ekonomik hayatta insanlarımızın hak ettikleri refah seviyesine ulaşmaları için İnegöl olarak üzerimizi düşeni yapacağımıza inancımız tamdır. Ülkemizin hedefleri doğrultusunda dün olduğu gibi bugün de yarın da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle girecek olduğumuz 2022 yılının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, sıkıntılardan uzak sağlıklı ve bereketli bir yıl olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P