banner201

banner177

banner193

BAŞKAN SERTASLAN İDDİALARA CEVAP VERDİ: "İnsan beşer, kuldur şaşar"

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, hakkında çıkan 'yasak aşk' iddialarına yönelik bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, kimseyi kandırmadığını, biri 49, biri 37 yaşında karşılıklı yapılmış bir hatanın olduğunu belirten Sertaslan, "Özür dilemem gereken tek kurum aile kurumumdur. Ailem yalnız bırakmadı beni, eşime de çok teşekkür ediyorum." dedi.

GEMLİK BELEDİYESİ 07.04.2021, 17:27
BAŞKAN SERTASLAN İDDİALARA CEVAP VERDİ: "İnsan beşer, kuldur şaşar"

Bursa'nın Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 2 yıl boyunca D.A. isimli bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve bu yasak aşktan bir çocuğu olduğu öne sürülmüştü. Konuyla ilgili olarak Başkan Sertaslan, bugün düzenlediği basın toplantısında hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

BAŞKAN SERTASLAN: KİMSEYİ KANDIRMADIM

Başkan Sertaslan yaptığı açıklamada, "Bugün burada bu konuşmayı yapmak zorunda kalmış olmak benim için çok zor. Ne bu ne pişkinlik dedirtmek gibi bir niyetim var ne de basına konu edildiği haliyle kötü adam profili bana ait değil. Konu malum yargıda. Bu konu ile ilgili son konuşmam olacak. Yargının kestiği parmak acımayacak. Haber özgürlüğü yerine iş siyasetçiyi linç kampanyasına taşınınca iki kelime söylemek zorundayım. Kimseyi kandırmadım." ifadelerini kullandı.

"İNSAN BEŞER, KULDUR ŞAŞAR"

Sertaslan, "Biri 49 biri 37 yaşında karşılıklı yapılmış bir hatadır. Özür dilemem gereken tek kurum aile kurumumdur. Ailem yanlız bırakmadı beni. Eşime de çok teşekkür ediyorum. Konunun detayları mahkemede. Kimseyi sokakta bırakmadım, aç bırakmadım. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. İnsan beşer, kuldur şaşar. Affedilmeye muhtaç olduğu anlar vardır. olduğu zaman vardır. İki kişinin hatası olan durumda günahı olmayan insanlarda etkileniyorlar. Bana böyle bakın ve lütfen böyle değerlendirin. İzin verin memlekete hizmete arkadaşlarımla devam edeyim." dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P