banner204

banner177

banner193

banner205

BELEDİYE BAŞKANI DENİZE DALDI ÇÖP TOPLADI

Bursa’da Belediye Başkanı çevre temizliğine dikkat çekmek için dalgıç kıyafetiyle denize dalıp çöp topladı. Denizden bisiklet, otomobil lastiği, bol miktarda şişe çıktı.

GEMLİK BELEDİYESİ 06.06.2020, 15:34
BELEDİYE BAŞKANI DENİZE DALDI ÇÖP TOPLADI

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, dünya çevre günü dolasıyla temiz bir çevreye dikkat çekmek için Gemlik körfezinde denize dalgıç kıyafetiyle dalış yaptı.

Profesyonel dalgıçlar eşliğinde Gemlik ilçesi kıyılarına dalış yapan Başkan Sertaslan, denizin dibinde bulunan çöpleri elleriyle tek tek topladı. Bu anlar ise su altı kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Denizin dibinden ise araç lastiğinden, bisiklete çok sayıda çöp toplandı.


Çevre temizliğine dikkat çekmek için böyle bir etkinliğe dikkat çektiklerini ifade eden Mehmet Uğur Sertaslan, “Vatandaşımız çevreye duyarlı olması konusunda biraz daha destek olmasını sağlayabiliriz. Denizin dibinden çok sayıda çöp topladık. Bu çevre bizden sonra ki nesillere de lazım. Onlar da bu denizlere girecek. Çevre temizliği konusunda herkesten hassasiyet bekliyoruz. Deniz temizliği her yıl daha iyiye gidiyor. Denizin altında canlı yaşamı var, hala mücadele ediyorlar. "İyi olacak" diye umuyoruz. Bursa ve Gemlik Belediyeleri olarak deniz temizliği konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin Orhangazi’ye yaptığı arıtmayla biraz daha körfezi temizleyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P