banner201

banner177

banner193

Gemlik Belediyesi sağlık çalışanlarına otel tahsis etti

Gemlik Belediye Başkan Mehmet Uğur Sertaslan koronavirüs pandemisi süresince Ramada Otel'ini sağlık çalışanlarına tahsis etti.  Başkan Sertaslan, ' Salgınla gece gündüz demeden canla başla çalışan sağlık personelimiz için ne yapsak azdır.'' dedi.

GEMLİK BELEDİYESİ 12.04.2020, 14:01 12.04.2020, 14:18
Gemlik Belediyesi sağlık çalışanlarına otel tahsis etti

 İlçenin en lüks ve konforlu 4 yıldızlı otelinde sağlık çalışanları için 50 oda tahsis ettiklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan , 75 sağlık personeline konaklama hizmeti sunacaklarını söyledi.

Sağlık personeline tahsis edilen oteldeki son hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Sertaslan,  'korona savaşçılarının ' yarından itibaren otele giriş yapacağını ifade etti.

Gemlik Belediyesi olarak sağlık personeline vefayı önemsediklerine dikkat çeken Başkan Sertaslan,   “Umarım sağlık çalışanı arkadaşlarımız oteli beğenir, dinlenme süreleri içinde rahat ve konforları için gerekli desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin ve dünyanın koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı ve zor günler geçirdiğini  hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan sağlık personeline seslenerek şu ifadeleri kullandı: “Bütün dünyada kıymetinizin anlaşıldığı günleri hep beraber yaşıyoruz. Ailelerinize hastalığı bulaştırma endişesi yaşadığınızın farkındayız. Her birinizi bu endişeden kurtarıp, Gemlik’te sizi en iyi yerde konaklatacağız Haklarınızı helal edin daha iyisine layıksınız. Daha iyisini yapmak isterdik ama olanın en iyisi bu sizler de olanın en iyisini yapma gayretindesiniz. Tüm sağlık personelimize kolaylıklar diliyorum”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P