banner177

banner193

GEMLİK'TE SOKAK VE CADDELER ARALIKSIZ YENİLENİYOR

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan sokak ve caddelerde sıcak asfalt yama ve serme çalışmalarını sürdürürken, parke taş çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

GEMLİK BELEDİYESİ 18.11.2020, 16:56 09.12.2020, 12:58
GEMLİK'TE SOKAK VE CADDELER ARALIKSIZ YENİLENİYOR

Köy ve kent merkezinde birçok noktada sıcak asfalt ve parke çalışması gerçekleştiren Gemlik Belediyesi ekiplerinin son durağı ise ilçenin Osmaniye Mahallesi oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gemlik’in Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Hüsamettin Öktem Caddesi, Sümer Sokak, Bol İncirli Sokak, Pembe Sokak’ta parke taş çalışmalarına başladı. Ekipler yaklaşık 6000 metrekare kilitli parke taşını bu cadde ve sokaklara döşeyerek yeni bir görünüme kavuşturacak.

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Gemlik Belediyesi olarak ilçemizin muhtelif bölgelerindeki yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zeytin hasatı öncesinde tüm köy ve merkeze bağlı arazi yollarımızda çalışmalarımızı gerçekleştirerek çiftçimizin zeytinliğine daha rahat ulaşmasını sağlamamızın ardından Şahin yurdu ve yeni Endüstri Meslek Lisesinin bölgesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmiştik. Şimdi ise ekiplerimiz, Osmaniye Mahallemizdeki cadde ve sokaklarda çalışmalara başladı. Bu çalışmaların ardından 6 bin metrekare kilitli parke taşını sokak ve caddelerimize döşeyerek Gemlik’e yakışır cadde ve sokaklar kazandıracağız” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P