banner201

banner177

banner193

DÖRT DUVAR ARASINDA OTURMAK YOK

Mahalle ziyaretlerine Zümrütevler’de devam eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölge halkının ve esnafın taleplerini dinledi.

GENEL 22.06.2019, 16:40
DÖRT DUVAR ARASINDA OTURMAK YOK

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’ buluşmaları kapsamındaki mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Zümrütevler Camisi’nde eda edilen Cuma Namazı sonrasında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile birlikte ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinledi. Sorunları yerinde tespit ederek, halkın taleplerini birinci elden almanın hizmet anlayışlarının temelini oluşturduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Yıldırım’a hizmet için göreve talip olduğumuzda en önemli şiarımız ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’dı. Bu anlayış Yıldırım’ın tamamını kapsıyor. Bir hemşehrimize, bir sokağımıza, bir mahallemize dahi ulaşamazsak, bu şiarımızı yerine getirememiş oluruz. Bizim çalışma anlayışımızda dört duvar arasında oturmak yok. Biz Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yönetiyoruz. Sorunlarımızı, eksiklerimizi onlarla birlikte yerinde tespit ediyor, çözümü yine birlikte, ortak akılla üretiyoruz” diye konuştu.

ESNAFA EMPATİ ÇAĞRISI

Bölge esnafını da ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Çiçek Caddesi’nin Yıldırım’ın en uzun akslarından birisi olduğunu hatırlatarak, “Birçok mahallemizin sınırlarında bulunan caddemizin etrafında 100 bin civarında bir nüfuzumuz var. Dolayısı ile Çiçek Caddesi, Yıldırım’ın can damarlarından birisi. Burada hem bölge sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltmek hem de esnafımızın ticari faaliyetlerini daha sağlıklı yürütebilmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle kaldırım işgalleri konusunda vatandaşlarımızdan talepler geliyor. Bu konuda biz belediye olarak önlemler alıyoruz. Esnafımızdan da bu konuda daha hassas davranarak, insanlarımıza yardımcı olmalarını rica ediyorum. Birlikte yaşadığımız şehrin sorunlarını ancak birlikte çözebiliriz” ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden bölge sakinleri, taleplerini birinci elden doğrudan Belediye Başkanı’na iletebildikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P