banner201

banner177

banner193

SON DAKİKA: DEPREM!

Konya'nın merkez ilçesi Meram'da saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı; Konya ve merkez ilçeleri ile birlikte Burdur, Karaman, Aksaray gibi çevre illerden de hissedildi.

GENEL 31.01.2022, 13:19
SON DAKİKA: DEPREM!

Konya'da bugün saat 12.30'da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Konya'nın Meram ilçesi olarak açıklanırken, AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre depremin derinliği 6.99 km olarak belirlendi.

Deprem, Konya ve merkez ilçeleri ile birlikte Burdur, Karaman, Aksaray gibi çevre illerden de hissedildi. Edinilen ilk bilgilere göre afet bölgesinde herhangi bir can yada mal kaybı yaşanmadı. Kandilli Rasathanesi, depremin şiddetini 4,1; derinliği ise 5,0 olarak açıkladı.

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "An itibarıyla herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun, Allah beterinden korusun." denildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kızılören mahallemizde meydana gelen, şehir merkezi ile çevre yerleşim yerlerinde de hissedilen bir deprem yaşadık. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil; çok şükür. Hepimize geçmiş olsun. Allah beterinden muhafaza etsin." ifadelerini kullandı.

Kızılören Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Atar da depremi hissettiklerini belirterek, "Depremi şiddetli hissettik. Daha önce yaşananla aynıydı. Mahalle kısa panik yaşadı; ama herkes normale döndü. Herhangi bir can ve hasar kaydı yaşanmadı. "dedi.

Kızılören Mahallesi'nde en son 8 Kasım ayında 5,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P