banner177

banner193

AKŞENER MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI OLACAĞI KONUŞULAN İSMİ AĞIRLADI

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret etti. Yavaş'ın Akşener'e yaptığı sürpriz ziyaret kulisleri hareketlendirdi.

GÜNDEM 05.07.2022, 17:50
AKŞENER MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI OLACAĞI KONUŞULAN İSMİ AĞIRLADI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kurban Bayramı dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti.

Akşener'in makamındaki görüşme 1 saat sürdü. Akşener'e görüşmede, Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun eşlik etti. İYİ Parti'den yapılan açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, Kurban Bayramı ziyareti kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ı makamında kabul etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

2023'te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin adayı olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Anlara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da ismi çıkıyor. Son anketlerde Cumhur İttifakının adayı olan Recep Tayyip Erdoğan karşısında Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na göre daha fazla oy aldığı da dikkat çeken bir unsur olarak göze çarpıyor.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme sonrası herhangi biraçıklama yapılmazken, İYİ Parti tarafından 2 fotoğraf ve 14 saniyelik bir de video paylaşıldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P