banner204

banner177

banner193

banner205

AKŞENER VE YAVAŞ'TAN SÜRPRİZ GÖRÜŞME: MİLLET İTTİFAKININ ADAYI MI OLUYOR?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacağı konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'le sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası düzenlenen ortak basın açıklamasında Akşener'in Yavaş'tan övgüyle bahsetmesi dikkat çekti. Akşener'in bu tavrı "Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Yavaş'ı mı istiyor?" sorusunu akıllara getirdi.

GÜNDEM 11.04.2022, 13:40
AKŞENER VE YAVAŞ'TAN SÜRPRİZ GÖRÜŞME: MİLLET İTTİFAKININ ADAYI MI OLUYOR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın "Mansur Yavaş aday olmalı" çağrısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi. 

İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmenin ardından Mansur Yavaş ve Meral Akşener ortak basın açıklaması düzenledi. Yavaş, açıklamasında Cumhurbaşkanı adaylığı iddialarına yanıt vererek, "Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere laf söylemeli, işini yapmalı. Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum, devam edeceğim. Açıklamalar benim bilgim dışında" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında İYİ Parti lideri Akşener'in Yavaş'a yönelik övgü dolu sözleri ise dikkatlerden kaçmadı. Kameralar önünde Yavaş'a teşekkür eden Akşener, "Bizleri Mayıs ayı başındaki toplantılarına davet etti. Elbette ki toplantıya icabet edeceğiz. Başarılı çalışmalarıyla Türkiye'de sosyal belediyecilik anlayışının nasıl olması gerektiğini gösteriyor. Gerek pandemide gerekse şimdi yaşanan ekonomik sıkıntıda zordaki ve yoksul insanların yanında durarak çok önemli bir görev icra ediyor. Toplantıda da bu çalışmaları anlatacak, kendisine nezaketi için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Akşener'in Yavaş hakkındaki övgü dolu sözleri "Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Yavaş'ı mı istiyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P