banner204

banner177

banner193

banner205

BAKANLIK AÇIKLADI: Yangın fırsatçıları cezalandırılacak

Ticaret Bakanlığı, orman yangınları sonrası yangın söndürme ekipmanlarında yapılan fahiş fiyat artışlarına karşı harekete geçti. Konu hakkında inceleme başlatıldığını belirten Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Ülkemizin yangınlarla mücadele ettiği bu dönemde, çalışmaları sekteye uğratacak olan her türlü suistimal cezasız kalmayacaktır ve fırsatçılar cezalandırılacaktır. Bu çerçevede Bakanlığımız Ticaret İl Müdürlükleri tarafından gerekli denetimlere başlanmıştır." dedi.

GÜNDEM 04.08.2021, 12:28
BAKANLIK AÇIKLADI: Yangın fırsatçıları cezalandırılacak

Fırsatçılar, orman yangınları sonrası yangın söndürme ekipmanlarında fahiş fiyat artışına gitti. Yangınlar sonrası eldivenden maskeye, yangın tüpünden yanık kremine birçok ürüne yüzde 630'lara kadar zam yapıldı. Ticaret Bakanlığı ise yangın fırsatçılarına karşı harekete geçti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, yangın söndürme ekipmanlarında fahiş artış yapanların incelemeye alındığını ve suistimallerin cezasız kalmayacağını söyledi.

Twitter'dan açıklama yapan Muş, şunları söyledi:

Yangın söndürme ekipmanlarında (Yangın söndürme topu, yangın tüpü, yangın söndürme kıyafetleri gibi..) fahiş fiyat artışları yapıldığına ilişkin iddialar Bakanlığımızca incelemeye alınmıştır.

"FIRSATÇILAR CEZALANDIRILACAK"

Ülkemizin yangınlarla mücadele ettiği bu dönemde, çalışmaları sekteye uğratacak olan her türlü suistimal cezasız kalmayacaktır ve fırsatçılar cezalandırılacaktır.

"DENETİMLER BAŞLADI"

Bu çerçevede Bakanlığımız Ticaret İl Müdürlükleri tarafından gerekli denetimlere başlanmıştır."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P