banner201

banner177

banner193

Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı'ndan "Alinur Aktaş" açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın meclis toplantısındaki açıklamalarına yönelik algı operasyonları yerel ve ulusal basında gündem haline gelirken, özellikle belirli bir kesim Aktaş'ın açıklamaları üzerinden algı operasyonlarına devam ediyor. Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) konu ile ilgili basın açıklaması yaparak her daim hakikatin tarafında olacaklarını belirterek kamuoyuna açıklamada bulundu.

GÜNDEM 24.07.2019, 17:36 24.07.2019, 17:45
Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı'ndan "Alinur Aktaş" açıklaması

"Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi olağan toplantısında; ‘Dini ve Milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz gerçekleştirilmesine’ yönelik yapılan görüşmelerde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş’ın konuya dair yapmış olduğu konuşmasının, "kes, yapıştır" yöntemiyle bağlamından koparılarak çarpıtılıp, sosyal medya ve diğer mecralarda, algı yapılmak üzere kasıtlı olarak servis edilmesine karşı, Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı olarak kamuoyuna açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayız.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş’ı itibarsızlaştırmaya yönelik başlatılan, haksız ve insafsız saldırıları şiddetle kınıyor, siyasi tercih ve mensubiyeti ne olursa olsun, insanlık onuru da hiçe sayılarak yapılan bu tarz linç girişimlerinin her daim tam karşısında ve hakikatın tarafında olacağımızı;

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P