BEM BİR SEN ÜYELERİNE, VENÜS KAMPÜS'TE YÜZDE 25 İNDİRİM UYGULANACAK

Venüs Kampüs Eğitim Kurumları ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında indirimi protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde BEM-BİR-SEN üyesi ve çalışanlarının çocuklarına eğitim öğretim ücretinde yüzde 25 indirim uygulanacak.

GÜNDEM 28.03.2022, 17:47 28.03.2022, 17:51
BEM BİR SEN ÜYELERİNE, VENÜS KAMPÜS'TE YÜZDE 25 İNDİRİM UYGULANACAK

Bursa’da FSM Kampüsü’nde 9-10-11 ve 12. Sınıf ve mezun öğrencileri üniversite hazırlık kursları ile geleceğe hazırlayan Venüs Kampüs aynı zamanda 5-6-7-8. Sınıflar için de kişisel eğitim kurslarıyla eğitim hayatına devam ediyor.

Akademik başarısıyla öne çıkan Venüs Kampüs Eğitim Kurumları Türkiye’nin nitelikli birçok üniversitesine öğrenci yetiştirirken, Mudanya Yolu üzerinde yer alan Bademli Kampüsünde ise Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve ortaokul düzeyinde eğitim öğretim veriyor.

BAŞKAN ATAMAN, “ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATAN BİR KURUM”

BEM BİR SEN Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman ve Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu arasında imzalanan protokol sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Ataman, “BEM BİR SEN olarak üyelerimize tanıdığımız ayrıcalıklara Bursa’mızın önemli başarılara imza atan eğitim öğretim kurumu Venüs Kampüs’ü dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda üniversiteye hazırlık kursları ve okullardan üyelerimiz ve çalışanlarımız yüzde 25 indirimli faydalanacaklar” dedi.

ALİ ERZİNCANLIOĞLU, “TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELERİNE ÖĞRENCİ YETİŞTİRİYORUZ”

Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu ise BEM BİR SEN Bursa Şube Başkanı Erkan Ataman’a teşekkür ettiği açıklamasında, “Venüs Kampüs Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkararak Türkiye’nin birçok nitelikli üniversitelerine öğrenci yetiştiriyoruz. Üniversite hazırlık kurslarımızda ise Bursa’nın en başarılı okullarının öğrencileri eğitim görüyor. Sadece eğitim değil, çocuklarımıza gençlerimize hayatı öğretiyoruz, her şeyden önce iyi bir insan olmayı öğretiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P